DYK için yenidenmi başvuru alacağız?

Kodla Büyü

61>34

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Geçen gün idareciler 2.dönem için destekleme ve yetiştirme kursu için tüm öğretmenlerden tekrar başvuru alınacağını söyledi. biz zaten kursları yıllık olarak açmadık mı? bu başvuru nerden çıktı? bilgisi olan arkadaşlar bizi aydınlatabilir mi? :?

"2. Dönem DYK ( Destekleme ve Yetiştirme Kursu) Öğretmen ve Öğrenci başvuru tarihleri belli oldu.
28 Aralık 2015 - 3 Ocak 2016 tarihleri arasında öğretmenler e-kurs.eba.gov.tr adresi üzerinden görev almak için başvuru yapacaklar.
4 Ocak 2016 - 17 Ocak 2016 tarihleri arasında öğrenciler e-kurs.eba.gov.tr adresi üzerinden kurs başvurusu yapacaklar."

bu 10 gün öncesinden belliydi hocam. evet doğrudur.

hocam o ifade dönemlik kurslar için değil mi? biz zaten yıllık olarak açtık. ben hangi noktayı kaçırıyorum burda. sistemi üniversitelerdeki gibi yarıyıl ders seçimi gibi mi işletiyorlar anlamadım..

habip hocam bilgiler için teşekkürler, bir sorum daha olacak, mesela 7. sınıflardan 8 kişi 6. sınıflardan 9 kişi başvurdu bunları birleştirip bir sınıf açılabilirmi?

Habib hocam yeni konu açmak istemedim. Toplu şifre özelliği kullanıma sunulacak mı? Ya da iletmeniz mümkün müdür? Bi ara açıktı. Tekrar açılırsa sevineceğiz.

BBNET
Geri