Y ygmrbztprk Üye Mesajlar 7 14 Eylül 2018 #1 dyk da yıllık plana çok uymak zorunda mıyız? Yoksa istediğimiz başka konular anlatabiliyor muyuz?
H hakand Site Gezgini Mesajlar 45 15 Eylül 2018 #2 konuyu fazla dillendirme sıkıntı olmaz hocam... idare kontrol etmiyorsa hele hiç sıkıntı yok..
A aakcakaza Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 4,466 15 Eylül 2018 #3 ygmrbztprk' Alıntı: dyk da yıllık plana çok uymak zorunda mıyız? Yoksa istediğimiz başka konular anlatabiliyor muyuz? Genişletmek için tıkla ... Anlatacağına uygun plan hazırla hocam, neden risk alcaksın ki?
ygmrbztprk' Alıntı: dyk da yıllık plana çok uymak zorunda mıyız? Yoksa istediğimiz başka konular anlatabiliyor muyuz? Genişletmek için tıkla ... Anlatacağına uygun plan hazırla hocam, neden risk alcaksın ki?
bilgisayarmax Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,638 25 Eylül 2018 #4 geçen yıl 5lere dyk açan arkadaşlar örnek plan var mı elinizde
serdemir Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,278 25 Eylül 2018 #5 dyk de ben daha çok uygulamalı konulara yöneliyorum. Teorik konular derste zaten sıkıyor. Kursta genellikle tekli oturuluyor. bu da daha çok uygulama süresi demek.
dyk de ben daha çok uygulamalı konulara yöneliyorum. Teorik konular derste zaten sıkıyor. Kursta genellikle tekli oturuluyor. bu da daha çok uygulama süresi demek.