DYK Başvurumuz yine reddedildi.

Kodla Büyü

lexluther

Üye
İstanbul-Esenyurt ilce milli egitim mudurlugu 2.donem icin okulumun yapmis oldugu Bilişim Teknolojileri ve Yazılım kurs başvurusunu reddetti. Okulumu arayıp neden reddettiklerini sorduğumda Milli Eğitim Bakanligini isaret etmisler. Acaba sadece benim bulunduğum ilceden mi red yedik, yoksa bir butun olarak yine bize red mi verdiler?

Diğer ilçelerden gelen cevapları buraya yazarsak en azından nasıl bir durumun içinde olduğumuzu biliriz arkadaşlar. Ve ona göre hareket edebiliriz.

Derslerin yanında ilçe onayı yazıyorsa onaylanmış mı demek yoksa daha bir işlem yapılmamış mı demektir?

lexluther' Alıntı:
İstanbul-Esenyurt ilce milli egitim mudurlugu 2.donem icin okulumun yapmis oldugu Bilişim Teknolojileri ve Yazılım kurs başvurusunu reddetti. Okulumu arayıp neden reddettiklerini sorduğumda Milli Eğitim Bakanligini isaret etmisler. Acaba sadece benim bulunduğum ilceden mi red yedik, yoksa bir butun olarak yine bize red mi verdiler?

Diğer ilçelerden gelen cevapları buraya yazarsak en azından nasıl bir durumun içinde olduğumuzu biliriz arkadaşlar. Ve ona göre hareket edebiliriz.

Ben de Esenyurttayım bizim başvuru daha onay bekliyor.

lexluther' Alıntı:

esenyurt ilçe bilgi işlemde emrah beye ulaşırmısın. bekliyoruz

Hocam lise öğretmeniyseniz, modülde dersimizin adı yok bu nedenle başvuramıyorsunuz. Ortaokulda 5-6 larda dersimiz gözüküyor. Ancak onun kabulüne ilçe komisyonu karar veriyor. İlçe komisyonu hala çalışmadı henüz

Arkadaşlar ESENYURTta bir yanlış anlaşılma vardı. düzeltildi. Şuan için bir RED söz konusu değil...

Afyon dan bende beklemedeyim bakalım okul acacakmi başvuruyu da yaptik sonucu nasıl olacak bakalim

arkadaşlar 1.dönemde bilişim desinde kurs açılamayacağına dair yazıdan sonra kurs açılabileceğine dair yeni bir yazı var mı paylaşır mısınız. Müdürümüz ille de yazı olacak diyor.

ayrıca kurs açan arkadaşlar neye göre açıyor

Allah aşkına şu başlığı değiştirin ya... Birde gelip gelip altına yazmayın şu konunun böyle bir şey yok kurslar açılıyor ilçe onay verdi devamını bekliyoruz.

Arkadaşım müdürüne e-kurs panelinde yazılı olan,

2016-2017 2.DÖNEM KURS MERKEZİ BAŞVURULARI BAKANLIK TARAFINDAN SİSTEMDE AKTİF HALE GETİRİLEN DERSLERDEN 23 OCAK-05 ŞUBAT TARİHLERİ İLE SINIRLI OLMAK ÜZERE AÇILMIŞTIR.
Kamil Kenan ERDOĞAN - 2017-01-23

bu yazıyı göster hocam...

dönem seçiminden 2.dönemi seçtiğinizden emin olun şuan red söz konusu değil.
ilk açtığınızda 1.dönem açılır siz 2.dönemi seçin.

kardeşim biz e kursu biliyoruz merak etme ikinci dönemi de seçiyoruz dersi ekliyoruz . İlçe komisyonu kabul etmiyor neden anlamak istemiyorsunuz yahu. İlçe red etmiş gördüğüme aradığıma mı inanayım sana mı yalan mı borcum var allah askına

Hocam benim farkli bir sorum olacak okulumda 8 saat dersim var ve fatih projesi btr görevim var. Dyk da 5 ve 6. Siniflarda 2 şer saat kurs açmak istedim fakat İlçe milli eğitim ders saati 15 saatten az olduğu için kurs ücreti ödenmez diyor.

hyalcin_61' Alıntı:
Hocam benim farkli bir sorum olacak okulumda 8 saat dersim var ve fatih projesi btr görevim var. Dyk da 5 ve 6. Siniflarda 2 şer saat kurs açmak istedim fakat İlçe milli eğitim ders saati 15 saatten az olduğu için kurs ücreti ödenmez diyor.
hocam BTR lerde durum biraz karışık , maaş karşılığı 15 saat doldurman gerek diyen yerlerde var hayır btr de maaş karşılığı diye bir şey yok diyenlerde var. Haftasonu açarsanız kurs ücretini alırsınız yalnız.

Hocam haftasonu açamıyorum okulumuzda taşımalı egitim var hafta sonu öğrencilerin gelmesi imkansiz keşke öyle olsa

hyalcin_61' Alıntı:
Haftaiçi mesai saatleri içinde olan görevler 15 saate kadar maaş karşılığı sayılıyor. Buna kurs da dahil. Ama haftasonu ya da akşam verilen kurslarda maaş karşılığını doldurma zorunluluğu yok.

KöfteHoRr' Alıntı:
hyalcin_61' Alıntı:
Haftaiçi mesai saatleri içinde olan görevler 15 saate kadar maaş karşılığı sayılıyor. Buna kurs da dahil. Ama haftasonu ya da akşam verilen kurslarda maaş karşılığını doldurma zorunluluğu yok.
Hocam derslerimiz saat 3 te bitiyor, taşımalı eğitim olduğu için saat 3 ten sonra dyk kursu açabiliyoruz ama ilçe mem 15 saatten az dersim olduğu için fiilen girilen derse bakarım diyor.

hyalcin_61' Alıntı:
KöfteHoRr' Alıntı:
hyalcin_61' Alıntı:
Hocam derslerimiz saat 3 te bitiyor, taşımalı eğitim olduğu için saat 3 ten sonra dyk kursu açabiliyoruz ama ilçe mem 15 saatten az dersim olduğu için fiilen girilen derse bakarım diyor.
Bakanlığın o konuda görüş yazısı vardı hocam geçen sene. Okulun eğitim öğretim saatleri bitse de mesai saatleri içinde olan kurslar maaş karşılığından sayılır diye.

Kurs başvurusu yapamayan kurumlar için Kurs Merkezi Başvuru Ekranı 09.02.2017 Perşembe günü 09:00 - 10:00 saatleri arasında açılacaktır.

diye açıklama var.

BBNET
Geri