pembepanter46
Aktif Üye
Arkadaşlar DYK kursu hakkında bilgisi olan var mı? Ne durumda...
Takvimi var hocam bakin anlasiliyor hemen. Dersler ve ogretmen isimleri giriliyor. Sonra ogrenci dersi ve ogretmeni seciyor. Tabii ogrencinin yerine kendi dersini sectiren okul idareci var. Okullarimizin durumu mebin durumu malum bircok yerde ahbap cavus iliskisi ile yuruyor maalesef.okul başvurusunda okul idaresi ders seçimi yapıyor mu yoksa genel bir başvuru mu yapıyor arkadaşlar? mesela benim dersimi seçip seçmemek idareye mi kalıyor?
teşekkürler hocam aynen dediğiniz gibi inşallah seçerler bu yıl yoksa herkes kurs verirken bir saat boş oturacağım çıkışlarda...Takvimi var hocam bakin anlasiliyor hemen. Dersler ve ogretmen isimleri giriliyor. Sonra ogrenci dersi ve ogretmeni seciyor. Tabii ogrencinin yerine kendi dersini sectiren okul idareci var. Okullarimizin durumu mebin durumu malum bircok yerde ahbap cavus iliskisi ile yuruyor maalesef.
okul başvurusunda okul idaresi ders seçimi yapıyor mu yoksa genel bir başvuru mu yapıyor arkadaşlar? mesela benim dersimi seçip seçmemek idareye mi kalıyor?
Gecen kilitlenen konu hocam bu . Aciklama yapildi zaten.Aşağıdaki adreste haber yapılmış. Yazının başlığı İzmit Kaymakamlığı, ancak içerik Bakanlığımız tarafından diye başlıyor. Ülke çapında uygulanır mı bilemiyorum.
http://www.ogretmenlerhaber.com/m/egitim/bu-11-dersten-kurs-acilamayacak-h9171.html