dyenedde kurulum sorunu(acill)

Kodla Büyü

edogokce

Üye
Dyned cdsindeki dosyaları bir klasörde masaüstüne kopyalayıp yapıştırdım.Masaüstündeki setup çalıştırdığımda dyned düzgün kuruluyor ama ben bunu cd ye çekip setup dan kurmaya çalıştığımda zaman kurulum sırasında gerekli dosyalar kopyalanamadı diye hata veriyor...Sizce ne hata yapıyorum cd ye çekerken, acil yardım bekliyorum...

Ekli dosyalar

• 1.jpg
    1.jpg
    31.7 KB · Görüntüleme: 1,341
? bende merak ettim
cd writer de sorun olma olasılığı falan varmı başka bilgisyardan kopyalasan hocam :)

Hocam büyük bir ihtimalle cd den direkt kurulum yapmaya çalıştınız birde tüm dosyaları bilgisayara kaydedip setup dosyasını çalıştırın bende o şekilde olmuştu.

kendi çektiğim cd deki dosyaları cd den masaüstüne kopyalayıp yapıştırdım,setup denedim çalışmıyor.Cd-rom bozuk değil eminim...

hocam bende de oyle oldu.CD den kurmayı denediğimde aynen yazdığınız hatayı verdi kurmadı.Fakat masaüstüne attım oradan kurabildim.

ben o aşamada cd yi çıkarmadım sorunsuz bi şekilde tüm pc lere kurdu çalışıyo çocuklar.Ama yeni gelen öğernciler var okula,onlara nasıl adres alacam bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim

hocam bende bugün en az 3 saat uğraştım kurmak için. cd roomdan kurmayıda denedim masaüstüne kopyalayıp kurmayıda. Kurulumu yaptık ama bitürlü çalıştıramadık.İnternetten 2.7 yi indirip denedik ama sonuç hüsran. Ne yapacağımı şaşırdım.16 bilgisayara kurduk.Sadece 3 yada 4 bilgisayarda çalıştı.Diğerlerini açmaya çalıştığımızda dosya eksik şeklinde hata verdi. Bu konuda fikri olan varsa yardımlarınızı bekliyoruz.

edogokce' Alıntı:
Dyned cdsindeki dosyaları bir klasörde masaüstüne kopyalayıp yapıştırdım.Masaüstündeki setup çalıştırdığımda dyned düzgün kuruluyor ama ben bunu cd ye çekip setup dan kurmaya çalıştığımda zaman kurulum sırasında gerekli dosyalar kopyalanamadı diye hata veriyor...Sizce ne hata yapıyorum cd ye çekerken, acil yardım bekliyorum...
hocam cdniz bozuk ya da cd/dvd room tam olarak okumuyor bende de aynı problem çıktı çalışan bir bilgisayarda c:/program files/dyned klasörünü flasha kopyalayıp bu sorunu veren bilgisayarın c:/program files/ altına kopyaladım sonra bozuk olan dyned çalıştı bu şekilde sorunu çözebilirsiniz...

sevil23' Alıntı:
ben o aşamada cd yi çıkarmadım sorunsuz bi şekilde tüm pc lere kurdu çalışıyo çocuklar.Ama yeni gelen öğernciler var okula,onlara nasıl adres alacam bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim

sınıfın içine girip ekle butonuna basarak hocam.en üste örenci ismi. şifre kısmına okul no, e postayada dyned kullanıcı e postası vereceksin.

dyned programını biz pc'ye hiç kurmadan çalıştırıyoruz.Zaten dyned cd'si 2 dosya yüklüyor.Biri program files içine diğerini c/kullanıcılarda all users aplication içine.Bu iki dosyayı kopyalayıp yerlerine yapıştırın güncellemeleri yapın işlem tamam.cd'den kurarsanız dosyası zarar görürse format atınca düzeliyor anca.Öğrenciler usb içine alıp evde dosyaları yerlerine yapıştırıp sorunsuz çalıştırıyorlar.

cd den dyned kurmak mı kaldı arkadaşlar...forumda verildi güncel dynedler . indirsenize.

BBNET
Geri