D'ye kaydettiklerim siliniyor!

Kodla Büyü

confrere

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar d ye ne kaydedersem siliniyor, deepfreeze de kurulu değil üstelik, neden olabilir acaba?

hocam virüsten kaynaklı ..bende de olmuştu...detaylı virüs taraması sonucu kurtuldum...virüs taramasından sonra dosyalar gizli olarak göründü....
daha sonra..
komut isteminden d:\attrib /d /s -h -r -s komutu ile hallettim

söylediklerinizi yapıcam hocam haftaya perşembe inş., çünkü görevlendirme çalıştığım okulda oldu bu.. yalnız freeware avast var pc.de umarım taramada bulur virüsü..

bülent hocamın dediği gibi komut istemi cmd yi açın;
d:
attrib \s \d -a -h -r -s

komutlarını girin, yada winrar ı açın ve adres çubuguna d: yazın ne var ne yok gizlileri görürsünüz
buradan klasöradı.exe olanları garip gizli dosyaları silin. isimsiz usb sürücü var ise silmeyin dosyalarınız onun içinde olabilir.

bulentus' Alıntı:
hocam virüsten kaynaklı ..bende de olmuştu...detaylı virüs taraması sonucu kurtuldum...virüs taramasından sonra dosyalar gizli olarak göründü....
daha sonra..

hocam yaptım dediğinizi, ama aşağıdaki uyarıyı aldım:

'd:\attrib iç ya da dış komut, çalıştırılabilir program ya da toplu iş dosyası olarak tanınmıyor.

uyarısını aldım..

confrere' Alıntı:
bulentus' Alıntı:
daha sonra..

hocam yaptım dediğinizi, ama aşağıdaki uyarıyı aldım:

'd:\attrib iç ya da dış komut, çalıştırılabilir program ya da toplu iş dosyası olarak tanınmıyor.

uyarısını aldım..

hocam komut istemine geçtikten sonra "d:" yaz, sonra enter'a bas. ondan sonra attrib -h -s /d /s *.* yaz. komutlar arasına boşluk koymayı unutma

BBNET
Geri