dw ile siteye video ekleyemiyorum

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan 110607
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

110607

Aktif Üye
çünkü nasıl eklendiğini bilmiyorum
anlatılanları denedim ama olmadı
biri nasıl olduğunu daha net anlatırsa sevinirim,

video eklemek için bi kod satırı vardı hocam bulabilirsem gönderirim ben geçen sene kullanmıştım çok işime yaramıştı. dw den direk eklenmiyor kod satırı kullanman gerekiyor...

örnek olarak

<embed src="video.wmv" width="500" height="350" allowfullscreen="true" allowscriptaccess="always"></embed>

koda filan gerek yokki dreamveawerde
Araç çubuklarından Plugin aracı ile istediğin videoyu ekleyebilirsin. (Flash ekleme menüsünün altında)

Teşekkür ederim cevap yazan arkadaşlara.Bana da yardımcı oldu verdiğiniz bilgiler.CS3 te Ekle>Ortam>Eklenti yoluyla video eklendi.Sadece kodlardan genişlik ve yüksekliği ayarlamak gerekiyor..

110607' Alıntı:
çünkü nasıl eklendiğini bilmiyorum
anlatılanları denedim ama olmadı
biri nasıl olduğunu daha net anlatırsa sevinirim,
Sunucunuzdaki veya herhangi bir konumdaki [bilgisayarınız hariçç:)] videoyu paylaşmak için aşağıdaki yolu kullanabilirsiniz.
Resimlere bakıp uygulayabilirsiniz. Kullandığınız Dw sürümü dili aynı olmasada menüler yollar aynıdır.
resim_953490474.jpg

resim_366186424.jpg

Video paylaşım sayfalarındaki videolar için arkadaşların belirttiği gibi <embed> kodlarını kullanmalısınız.
Kolay gelsin.

bilişimogrt' Alıntı:
Teşekkür ederim cevap yazan arkadaşlara.Bana da yardımcı oldu verdiğiniz bilgiler.CS3 te Ekle>Ortam>Eklenti yoluyla video eklendi.Sadece kodlardan genişlik ve yüksekliği ayarlamak gerekiyor..
ama videoyu sunucuya atmak sıkıntı
yarıya kadar geliyor bir hata oluştu uyarısı geliyor kapanıyor bi türlü atamıyorum.video 5dklık.

arkadaşlar ben dw 8 kullanıyorum ama video eklemeye çalıştığımda devamlı şu hatayı veriyor "unable to find the plugin that handles this media type.dreamweaver looks in both the "configuration/plugins" folder,and the plugins folder for each of your installed browsers" bir türlü çözüm bulamadım ne olur yardım :cry:

arkadaşlar ben bu yolla videoyu ekliyorum fakat canlı görünüme tıkladığımda sayfada boş geliyo videoyu göremiyorum neden kaynaklanıyo bu durum aceba?

undomiel arkadaşım:ortamda kullandıın video ekledinsi olmadığı için o hatayı alıyorsun
undomiel arkadaşım:Aşağıda bir örnek yaptım video ekle için onu indirebilirsin

yusufcuk51:yapman gereken videonun dix formatına veya flash formatına dönüştürmen canlı görünmesini istiyorsan

Ekli dosyalar

BBNET
Geri