durumumuz yine mecliste?

Kodla Büyü
Kendisine ulaşıp teşekkür edelim en azından. Zamanında buna benzer bir soru önergesi verdiği için forumda yayınlandıktan sonra "Bengi YILDIZ" lara ne teşekkürler edildi forum üyeleri tarafından...

ahmetduranbulut@gmail.com
ahmetduran.bulut@tbmm.gov.tr

TBMM Telefonu: 0 312 420 56 96 97
Faks : +90 (312) 420 69 60
GSM Telefonu: 0 533 494 36 69
 
Evet teşekkür edelim .En azından bir derdimiz olduğunu herkese duyuruyor.Kendisi nasıl haberdar oldu acaba aramızdan biriyle bağlantısı mı var.
 
evet ben de teşekkür ettim kendisine, soru önergesi cevabına nerden ulaşıyoruz arkadaşlar?
 
Bende ettim bizde bir tepki göstersek gündemin yoğun olduğu dönemde daha iyi olacak ama öyle 100-200 kişi ile yapılan eylemlerle olmaz.en az 1000 kişi olmalıyız.
 
Cevap:
Dersi kaldırmayacağız,geri de getirmeyeceğiz.
BT öğretmenleri kendilerini bilgisayar tasarımı konusunda geliştirsinler.
Çocuklar zaten bilgisayar kullanmayı biliyor.Tabletleri bile 2 saatte çözdüler.
 
bu soru da kılıfına uygun cevaplanır....net bir açıklama yapacaklarını sanmıyorum...umarım yanılırım.
 
ben de teşekkür ettim kendilerine...
Aslında Face de ve Twitter da bir grup kuralım Vekilimize teşekkür grubu ve bu bölümden vekilimize kendimize yakışır biçimde teşekkürlerimzi edip diğer vekillerimizin de bu konuda bize destek çıkmalarını sağlamaya çalışalım.Artık sosyal medya çok kuvvetli ve 12bin bilgisayar öğretmeni bir de ailelerini ve bir de mezun olacak bilgisayar öğretmenlerimiz ve ailelerini düşünürsek rahat bir 20bin kişilik grup oluşturmuş oluruz.Malum arkadaşlar sayının çok olması tabiki önemli ama sayının çok olup birlik olamamak işte bunun hiçbirşeye faydası yok.
 
Vekilimize teşekkürü bu forumdan değil de belirtilen e-postalar yoluyla yaparsak vekilimizin bu yaptığı çalışmadan gurur duyacağını düşünüyorum.
 
Hadi arkadaşlar bir teşekkür mailini çok görmeyelim. Bizim için uğraşan insanlara değer verdiğimizi gösterelim. Zaten kaç kişi uğraşıyor ki!
 
Durum hakkında en ufak farkındalık yaratan herkese teşekkürler.

Uzunca bir süre her konuda olduğu gibi bu konuda da net cevap gelmeyecektir. Hatta cevap bile vermeyebilir. Yaptım oldu.
 
konuyu dolandırmadan çok net sormuş inş aynı netlikte cevap verirler, zannetmiyorum ama. "çalışmalarımız sürüyo bi netlik kazanınca paylaşcaz" söylenecek olan, 8)
ama içinden geçenler "kim çıkardı bu bölümü çocuklara cafedeki abileri öğretiyo zaten ben gördüm süper oyun oynuyolar boşuna para veriyoz bunlara"
 
Geri
Üst