Duble yol PALAVRASI...

Kodla Büyü

spider23

Süper Üye
Süper Üye
Hükümet ve başbakanın çok övündüğü her fırsatta dile getirdiği duble yollar DÖKÜLÜYOR!!! izmir- edirne yaptım 550 kilometrelik yolun 100- 150 si duble yolsa gerisi tadilatta asfaltlar dökülüyor-kraterler açılmış asfaltta rezil bir durum.. ülkeye ödediğim vergiler de haram olsun...

Bir defa yapılan ve uzun süre bakım istemeyen yolun rantı olmaz. Altın yumurtlayan tavuğu keserler mi :?: Yol baştan kasıtlı olarak adi yapılıp sürekli bir yerleri onarım gerektirecek ki , birilerine sürekli onarım ihalesi açılıp iş verilsin :!:

senede 4-5defa bahsettğiniz izmir-edirne yolunu bende kullanıyorum. her gidişimde yolun farklı bir bölümü tamir ediliyor, yenileniyor, sürekli levhalarla tek şeride düşüp, 5km ileride tekrar yolun bölünmesinden sıkılıyorum.

Ben anlamıyorum bu işi ne var ne yok istanbula yapıyorlar.
İstanbulda TEM de E5 de dökülen bi asfalt görmedim yıllardır.Anadolu yolları yıkıp yıkıp tekrar yapıyrlar

bursa eskişehir afyon kütahya yolları da aynı şekilde. Eşşek kadar vergi ödeyip üstüne her sene ön takımları elden geçirtiyoruz. yazıklar olsun.

valla o levhalardan zaten insanın sıcakta beyni dönüyor ; şeritler karışacak bir gün kafa kafaya tokuşacak 2 araç görecek duble yolcular o zaman...bu kadar rezalet olmaz...yok mu bu ülkede yollara asfalt yapmayı bilen namuslu dürüst yol yapım mütahidi??ekibi???

spider23' Alıntı:
valla o levhalardan zaten insanın sıcakta beyni dönüyor ; şeritler karışacak bir gün kafa kafaya tokuşacak 2 araç görecek duble yolcular o zaman...bu kadar rezalet olmaz...yok mu bu ülkede yollara asfalt yapmayı bilen namuslu dürüst yol yapım mütahidi??ekibi???
Sorun ucuza gidilmesi. Mütahid ne yabsın. Şöyle bir örnek vereyim. Malatya gezmeye giderken eski yolun yanına bir de yeni yol yapmışlar ve duble olmuş bunda sorun yok. Sorun şu; Eski yola(Özal zamanında yapılmış) baktığımda yol kalınlık(yükseklik bakımından) oldukça iyi, yeni yapılan yol incecik. Belli zamanla döküleceği kesin.
Onu bunu bırakın, Allah tan viyadük (Adana tarafındaki mesela) yapmıyorlar. Yoksa viyadük dökülürse veya düşerse çok fena:) Arabanızın uçma jzelliği yoksa veya paraşütünüz yoksa yandınız. Bu arada o viyadükler de Özal zamanında yapılmış ve hiç bir sorun yok yıllar geçmesine rağmen. O viyadükleri ve tünelleri yapmak da kolay değil, mühendislik ve ekonomik bakımdan.

ankara- ayaş- beypazarı yolu 4. kez yapılıyor. En sonunda karayolları tarafından yapılıyor. Peki sizce önceki ihaleleri kimler aldı yaptı yolu? Ben burdan söyleyip sürülmek istemem ama çok önemli bir zatın eşinin akrabaları diye biliniyor.

BBNET
Geri