Dreamweaver'da can sıkıcı hata: CS3 çalışmayı durdurdu

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan sfym
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

sfym

Seçkin Üye
Seçkin Üye
.

Son zamanlarda devamlı "CS3 çalışmayı durdurdu" uyarısı alıyorum. (Hata mesajı ekte.)
Artık can sıkıcı bir hal aldı.Çünkü açtığım php sayfada, tabloyu seçsem bu hatayı veriyor.Sayfa üzerinde türlü çalışamıyorum.
Sorunu aşmak için ne yapmalıyım?

.

Ekli dosyalar

• dw_hata.jpg
    dw_hata.jpg
    14.8 KB · Görüntüleme: 1,212
evet ark ım yaa aynı dert bendede var ne dir bu böle.....tam bi çin işkencesii oldu :verymad: :verymad: :verymad: :verymad: :verymad:

hocam güncellemelerle alakalı.Bendede aynı sorun oldu. Bir türlü halledemedin.Microsoft Türkiyeye mail attım onlarda bir çözüm bulamadı.
Sonunda CS4 yükledim onu kullanıyorum.

abaki' Alıntı:
.

Son zamanlarda devamlı "CS3 çalışmayı durdurdu" uyarısı alıyorum. (Hata mesajı ekte.)
Artık can sıkıcı bir hal aldı.Çünkü açtığım php sayfada, tabloyu seçsem bu hatayı veriyor.Sayfa üzerinde türlü çalışamıyorum.
Sorunu aşmak için ne yapmalıyım?

.
bende de aynı hata var arkadşalr bilen varsa yardımcı olursa çok sevinirim

.

Aynı hatayla karşılaşan arkadaşlar, siz de mi Vista kullanıyorsunuz?
Araştırdığım kadarıyla, bu konuyla ilgili fikir belirtenler genellikle Vista-CS3 uyumsuzluğundan bahsetmiş de.

.

.

Bahsettiğim sorun Türkçeleşirilmiş CS3'te vardı..Orjinal halini kurduğumda hata almıyorum. Hata alan arkadaşlar da Türkçe halini mi kullanıyordu acaba?

.

ben okulda xp, evde vista kullanıyorum aynı sorun ikisindede var. şöyle kısa bi çözüm buldum önce boş bi html açıyorum onu kapatmadan açmak istediğim belgeleri açıyorum o zaman hata vermiyor.

Aynı sorun bende de vardı.Hem vistada hem xp de.Sadece index sayfasında sorun oluyordu.Sayfadaki içeriği parça parça kopyalayarak başka bir sayfaya taşıdım düzeldi.şimdi sorunsuz.

BBNET
Geri