DREAMWEAVER DA BAŞLIK SORUNU

Kodla Büyü

duuuyguuu

Aktif Üye
Arkadaşlar meraba,

Hazır bi site üzerinde değişiklik yapmak istiyorum... Fakat başlığı asla değiştiremiyorum. kod ve tasarım bölümünde benim istediğim yazı görünürken, sayfa üzerinde değişmiyor... yeni bir sayfa oluşturup istediğim sayfayı oraya aktardım,başlık değişiyo ama bu sefer de sayfanın düzeni bozuluyo :( .. bilgisi olan arkadaşlara soruyorum başlığı değiştirmemi engeleyen bi ayar mı???

yok mu arakadaşlar bilgisi olan, google a kayıt sorununu önerilerinizle çözebildim... bilgisi olan varsa bu konuda da yardımlarınızı bekliyorum :)

normalde ben başlığışu başlıkların arasına yazıyorum fakat sayfayı etkilemiyor.<HEAD> </TITLE> Atatürk İlköğretim Okulu </TITLE>

şablonun kodları burda hocam;
TABLE {
FONT-FAMILY: Arial, verdana, tahoma, sans-serif; COLOR: #3f4037; FONT-SIZE: 11px
}
A:active {
FONT-FAMILY: Arial, verdana, tahoma, sans-serif; COLOR: #000000; FONT-SIZE: 11px; TEXT-DECORATION: none
}
A:link {
FONT-FAMILY: Arial, verdana, tahoma, sans-serif; COLOR: #3f4037; FONT-SIZE: 11px; TEXT-DECORATION: none
}
A:visited {
FONT-FAMILY: Arial, verdana, tahoma, sans-serif; COLOR: #3f4037; FONT-SIZE: 11px; TEXT-DECORATION: none
}
A:hover {
FONT-FAMILY: Arial, verdana, tahoma, sans-serif; COLOR: #ff0000; FONT-SIZE: 11px; TEXT-DECORATION: underline
}
A.beyaz:hover {
FONT-FAMILY: Arial, verdana, tahoma, sans-serif; COLOR: #ffffff; FONT-SIZE: 11px; TEXT-DECORATION: underline
}
.menu {
BORDER-BOTTOM: #97b4e0 1px solid; BORDER-LEFT: #97b4e0 1px; WIDTH: 160px; DISPLAY: block; BORDER-TOP: #97b4e0 0px; BORDER-RIGHT: #97b4e0 1px
}
.menualt {
BORDER-BOTTOM: #97b4e0 1px solid; BORDER-LEFT: #97b4e0 1px; DISPLAY: block; BORDER-TOP: #97b4e0 1px solid; BORDER-RIGHT: #97b4e0 1px
}
.menuorta {
BORDER-BOTTOM: #97b4e0 1px; BORDER-LEFT: #97b4e0 1px solid; WIDTH: 680px; BORDER-TOP: #97b4e0 0px; BORDER-RIGHT: #97b4e0 1px
}
.menunav {
BORDER-BOTTOM: #97b4e0 1px solid; BORDER-LEFT: #ffffff 1px solid
}
.menutop {
BORDER-BOTTOM: #97b4e0 1px solid; BORDER-LEFT: #97b4e0 1px; BORDER-TOP: #97b4e0 1px; BORDER-RIGHT: #97b4e0 1px
}
.menunavsol {
BORDER-BOTTOM: #97b4e0 1px solid; BORDER-LEFT: #97b4e0 1px; BORDER-TOP: #97b4e0 1px; BORDER-RIGHT: #97b4e0 1px
}
.menuortaic {
BORDER-BOTTOM: #97b4e0 1px solid; BORDER-LEFT: #97b4e0 1px; BORDER-TOP: #97b4e0 1px solid; BORDER-RIGHT: #97b4e0 0px
}
.menufull {
BORDER-BOTTOM: #97b4e0 1px solid; BORDER-LEFT: #97b4e0 1px solid; BORDER-TOP: #97b4e0 1px solid; BORDER-RIGHT: #97b4e0 1px solid
}
.baslik {
COLOR: #ff3300; FONT-SIZE: 13px
}
.menualtcizgi {
}
.formelement {
BORDER-BOTTOM: #97b4e0 1px solid; BORDER-LEFT: #97b4e0 1px solid; FONT-SIZE: 9px; BORDER-TOP: #97b4e0 1px solid; BORDER-RIGHT: #97b4e0 1px solid
}
.arabuton {
BACKGROUND-IMAGE: url(images/ara.gif); WIDTH: 18px; BACKGROUND-REPEAT: no-repeat; BACKGROUND-POSITION: center center; HEIGHT: 18px
}
.menunavsolic {
BORDER-BOTTOM: #97b4e0 1px; BORDER-LEFT: #999999 1px solid; WIDTH: 285px; DISPLAY: block; BORDER-TOP: #97b4e0 1px; BORDER-RIGHT: #97b4e0 1px
}
.im1 {
MARGIN: 0px 0px 1px -25px; LIST-STYLE-IMAGE: url(images/bullet1.gif)
}
TABLE.menum A {
DISPLAY: block
}
DIV.menum A {
PADDING-BOTTOM: 4px; PADDING-LEFT: 10px; PADDING-RIGHT: 10px; BACKGROUND: #ffffff; COLOR: #ffffff; TEXT-DECORATION: none; PADDING-TOP: 4px
}
DIV.menum A:link {
BACKGROUND: #76bceb; COLOR: #000000
}
DIV.menum A:active {
}
DIV.menum A:visited {
}
DIV.menum A:hover {
BACKGROUND: #ff6600; COLOR: #ffffff; TEXT-DECORATION: none
}
.im2 {
MARGIN: 0px 0px 1px -15px; LIST-STYLE-IMAGE: url(images/maddeim2.gif)
}
.im3 {
MARGIN: 0px 0px 4px -20px; LIST-STYLE-IMAGE: url(images/bullet2.gif)
}
.baslik2 {
COLOR: #333333; FONT-SIZE: 13px
}
.menufull TR TD TABLE TR TD TABLE TR .menuorta TABLE TR TD P STRONG {
FONT-FAMILY: Verdana, Geneva, sans-serif
}
.menufull TR TD TABLE TR TD TABLE TR .menuorta TABLE TR TD P {
}
.menufull TR TD TABLE TR TD TABLE TR .menuorta TABLE TR TD TABLE TR TD DIV .menualt {
FONT-FAMILY: Georgia, Times New Roman, Times, serif
}
.menufull TR TD TABLE TR TD TABLE TR .menuorta TABLE TR TD TABLE TR TD DIV .menualt EM {
}
.menufull TR TD TABLE TR TD TABLE TR .menuorta TABLE TR TD TABLE TR TD DIV .menualt EM {
FONT-FAMILY: Courier New, Courier, monospace
}
.menufull TR TD TABLE TR TD TABLE TR .menuorta TABLE TR TD TABLE TR TD DIV .menualt {
}
.menufull TR TD TABLE TR TD TABLE TR .menuorta TABLE TR TD TABLE TR TD DIV H1 .menualt EM {
FONT-FAMILY: Arial, Helvetica, sans-serif
}
}
FONT-FAMILY: Tahoma, Geneva, sans-serif
}
FONT-FAMILY: Arial Black, Gadget, sans-serif
}
.menufull TR TD TABLE TR TD TABLE TR .menuorta TABLE TR TD H1 {
FONT-FAMILY: Comic Sans MS, cursive
}
.menufull TR TD TABLE TR TD TABLE TR .menuorta TABLE TR TD H1 {
}
.menufull TR TD TABLE TR TD TABLE TR .menuorta TABLE TR TD TABLE TR TD DIV P {
}
}
}
.menufull TR TD TABLE TR TD TABLE TR .menuorta TABLE TR TD TABLE TR TD DIV P STRONG EM {
FONT-FAMILY: Comic Sans MS, cursive
}
.menufull TR TD TABLE TR TD TABLE TR .menuorta TABLE TR TD TABLE TR TD DIV BLOCKQUOTE P STRONG EM CITE {
FONT-FAMILY: Arial Black, Gadget, sans-serif
}

Hocam bu işi ne kadar bildiğinizi bilemediğimiz için yorum yapmak da zor oluyor. Çünkü şimdi çok basit şeylerden bahsetmek de ayıp mı olur diye düşünüyor insan.
İlk algılamam bu kodlar css dosyasının kodlarına benziyor siz index in kodlarında yaptınız mı dediğiniz değişiklikleri

<HEAD> </TITLE> Atatürk İlköğretim Okulu </TITLE> yanlış

<HEAD> <TITLE> Atatürk İlköğretim Okulu </TITLE> şeklinde olmalı.

aak' Alıntı:
Hocam bu işi ne kadar bildiğinizi bilemediğimiz için yorum yapmak da zor oluyor. Çünkü şimdi çok basit şeylerden bahsetmek de ayıp mı olur diye düşünüyor insan.
İlk algılamam bu kodlar css dosyasının kodlarına benziyor siz index in kodlarında yaptınız mı dediğiniz değişiklikleri

teşekkürler hocam...

BBNET
Geri