Dreamwear açılır menü sorunu

Kodla Büyü

berkekaya

Aktif Üye
Dreamwear cs3 web sitesi yaptım.Fakan açılır menü yapmak için d.wear 8 kullanmak istedim html dosyasını d.wear 8 açtığımda butonda açılır menüyü oluşturamıyorum fakat yeni bir boş sayfada denediğimde oluyor.Sorun neden kaynaklanıyordur sizce.cs3 te yaptığım için mi?

Hcm teşekkürler.Yanlız bunu d.wear nasıl ekliyeceğiz.kodu otomatik olarak yapıştıracakmıyız.Anlatırsan sevinirim...

berkekaya' Alıntı:
Hcm teşekkürler.Yanlız bunu d.wear nasıl ekliyeceğiz.kodu otomatik olarak yapıştıracakmıyız.Anlatırsan sevinirim...
Hocam Menu Kodunu menüyü koymak istediğiniz yere yapıştıracaksınız..
Birde Örneğin sayfanın başında Başka kodlar kullanılmışsa menü kodunda onuda sayfanıza uygun yerlere kopyalayın.

çok güzel site de bir de ne yapacağımızı tam olarak anlayabilsek,yarım yamalak oluyor, igilizce problem..yine de teşekkürler öneren arkadaşlara inşallah çözeriz bir gün:)

dw8 kullanıyorum zaten ben de hocam, ama sorun bende galiba,yapamıyorum:( açılır menü için uğraşıyorum download için verdiği dosyalarda sorun oluyor sanırım, klasöre direk kaydettirmeden boş sayfada kodları çıkıyor ve split ile design düğmeleri pasif, <html> <head><body>tagları vs de yok oluyor.çalıştırınca da sayfada boyu mavi renkli uzuuunca bir menu çıkıyor tabi bozuk bir görüntüyle örnektekiyle alakası yok...saat ve takvimi denedim sorunsuz çalıştı..ama bu karmaşayı çözemedim:((

Teşekkürler ;) Birde biz deneyelim bakalım yapabilecek miyiz? Menü hoşuma gitti.

BBNET
Geri