dreamwawer de css stillerini değiştirme

Kodla Büyü

kadir2301

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar bu aralar wordpress le uğraşıyorum ve sizleri sık sık rahatsız edeceğim verdiğim rahatsızlıktan dolayı özür diliyorum.
Wordpreste sayfamı oluşturuyorum kullandığım temanın menünüsünün boyutlarını değiştirmek istiyorum. sayfayı dreamwawere taşıdıktan sonra elimdeki video dersinde dreamwawer 5 te olan inspect özelliği ile menüyü seçerek menünün genişliğini değiştiriyor. ben cs4 kullanıyorum inspect özelliği bende yok fare işaretçişiyle menüyü seçip genişliğini değişmeye kalkınca style.css bulunamadı hatası veriyor halbuki dosya bulamadığı yerde var. bu konuda ne önerirsiniz

Yeni konu açmak istemedim bir sorum daha olacak sayfanın altında temayı üreten yada türkçeleştiren firmaların adı veya adresi yer alıyor bunları kaldırabiliyormuyuz. siteyi yayınlayacağımız zamanda çıkarmı bunlar bildiğim kadarıyla okulların sitesinde bunlar göörünürse problem olur

teşekkürler Özgür hocam bişi daha soracam dw da canlı kodu seçmeden kodlar görüntülenmiyor e canlı kod modunda da kodlarda değişiklik yapılmasına izn vermiyor onu nasıl edecez

CSS'de yaptıklarının sonucunu hemen görmek istiyorsan daha iyi bir tavsiyem var. Ben öncelikle HTML markup'ı hazırladıktan sonra Web Developer eklentisinin CSS editöründe CSS kodlarını yazıyorum. Yani tarayıcı içerisinde çalışınca sonuçları da anında görüyorsun tabi.

DW'de ise Live View ile benzeri sonucu alırsın ama biraz daha yavaş çalışıyor.

hocam benim tavsiyem firefox ile kullanılabilen firebug eklentisi. css dosyalarını istediğiniz gibi değiştirebiliyor, anlık önizleme ile de hiç uğraşmamış oluyorsunuz.
dreamweaver ile uğraşmaya gerek kalmadan notepad plus ile de kısa süre de bitirirsiniz.

tdepkamil' Alıntı:
hocam benim tavsiyem firefox ile kullanılabilen firebug eklentisi. css dosyalarını istediğiniz gibi değiştirebiliyor, anlık önizleme ile de hiç uğraşmamış oluyorsunuz.
dreamweaver ile uğraşmaya gerek kalmadan notepad plus ile de kısa süre de bitirirsiniz.

direk style.css dosyasını açıp içindeki komutlarımı değiştiriyor

BBNET
Geri