Dosyaya link vermek?

Kodla Büyü

ysuleyman

Site Gezgini
Bir içerikte yer alan "Yazılı Soruları"na yazısına tıklayınca, dosyalar bölümüne eklediğim "yazili_sorulari.rar" dosyasının yüklenebilmesi için ne yapmam lazım? Link veriyorum ama yüklenmiyor.

Aynı sorun ben de var hocam. Bağlantıyı da seçiyom dosya olarak hata veriyor. Ayrıca "okulumuz hakkında" misyon ya da vizyonu kabul etmiyor..

Kategori şeklinde listeliyor tıklayınca açılıyor ama sadece tek dosyayı bağlayınca olmuyor yardımlarınızı bekliyorum

Misyon ve Vizyonda herhalde verdikleri alanı geçmeyeceksiniz... diğeri içinse ben de çözüm bulamadım. caglak.meb.k12.tr de hizmer standartları kısmını halletmek istedim ama sadece bu hale geldi...

Sanırım oldu, dosyayı eklediğiniz yerden adresini alınız, /meb_iys_dosyalar/45/03/964114/dosyalar/2012_11/21104524_hizmet.pdf gibi... menüye link verirken başına http://mebk12.mrb.gov.tr yazınız.. Busayede direk dosya açılıyor...

hocam mesaj defteri için teşekkür ederim, selamlar..:) Sayende onaysız mesaj yayınlandığını farkettim:)

xk-2' Alıntı:
hocam mesaj defteri için teşekkür ederim, selamlar..:) Sayende onaysız mesaj yayınlandığını farkettim:)
Önemli değil hocam. Sitenizdeki "Hizmet Standartları"na link verirken "yeni sayfada"yı kullanırsanız daha iyi olabilir.

eğer siteniz okul ise;

http :// okulweb. meb.gov. tr/ ilkodu / ilcekodu / KURUMKODU / yazili.rar

Benimkisi inatla almıyor sizin dediğiniz gibi yaptım ama olmadı sunucudan da kaynaklı bir sorun mu bu anlamadım

Arkadaşlar,
o kadar uzun uzadıya neden uğraşıyorsunuz ki. Öncelikle dosya menüsünde yeni bir klasör oluşturun "adı her ne ise" sonra da istediğiniz dosya veya dosyaları o klasöre koyun. Sonra da hangi menü ise linkini o klasöre verin çatır çatır çalışır...
Benim sitemde okulumuz alt menüsündeki "str plan ve hizmet standartlarını...." inceleyebilirsiniz...

Klasöre link verince çalışıyor. Dosyaya verince çalışmıyor. Ancak yukarıda "xk-2"nin açıkladığı biçimde link verirseniz çalışıyor.

Kategori şeklinde listeliyor o şekilde oluyor ama ben linkin başına dediğiniz şeklinde yapınca da olmadı.Neyse...

ysuleyman' Alıntı:
xk-2' Alıntı:
Sanırım oldu, dosyayı eklediğiniz yerden adresini alınız, /meb_iys_dosyalar/45/03/964114/dosyalar/2012_11/21104524_hizmet.pdf gibi... menüye link verirken başına http://mebk12.mrb.gov.tr yazınız.. Busayede direk dosya açılıyor...
Evet, bu şekilde oluyor.
Link vermede sistemsel sorun var.

cevaplar için teşekkürler. bende bununla uğraşıyordum. bende sizin anlattığınız gibi olmadı. ben şöyle yaptım az önce oldu. dosyanın olduğu yere gidip dosya adını oradan kopyaladım. sonra menüdeki başlığın ayarlarını açıp seç iletişim kutusunun karşısına aldığım bilgiyi yapıştırdım. seç dediğimde çalışmıyordu. bende de böyle oldu

ufukaslan82' Alıntı:
ysuleyman' Alıntı:
xk-2' Alıntı:
Evet, bu şekilde oluyor.

cevaplar için teşekkürler. bende bununla uğraşıyordum. bende sizin anlattığınız gibi olmadı. ben şöyle yaptım az önce oldu. dosyanın olduğu yere gidip dosya adını oradan kopyaladım. sonra menüdeki başlığın ayarlarını açıp seç iletişim kutusunun karşısına aldığım bilgiyi yapıştırdım. seç dediğimde çalışmıyordu. bende de böyle oldu
arkadaşlar Okulumuz menüsünün altında Müdür diye bir bağlantı var bunu teşkilat şemasına veya idareciler bölümüne bağlamak istiyorum söylediğiniz şeylerin hepsini yaptım ama müdür ısrarla biryere bağlanmıyor. müdürü bir yere bağlayabilen varmı yada müdür menüsünü çözen. yada siz bu menüye ne yaptınız.

" cevaplar için teşekkürler. bende bununla uğraşıyordum. bende sizin anlattığınız gibi olmadı. ben şöyle yaptım az önce oldu. dosyanın olduğu yere gidip dosya adını oradan kopyaladım. sonra menüdeki başlığın ayarlarını açıp seç iletişim kutusunun karşısına aldığım bilgiyi yapıştırdım. seç dediğimde çalışmıyordu. bende de böyle oldu"[/quote]

hocam bende de halen o şekilde olmadı sizin dediğiniz yöntemi yani linke ne kopyaladığınızı yazarmısınız?

ufukaslan82' Alıntı:
ysuleyman' Alıntı:
xk-2' Alıntı:
Evet, bu şekilde oluyor.

teşekkürler ufukaslan82 hocam. dediğiniz gibi yapınca sorun çıkarmadan oluyor. yeni sistemde bu tür durumlarla çok uğraşacağız gibime geliyor.

Bu sefer oldu Ufuk hocamın dediği gibiaa gerçekten çok ilginç yaa halbuki aynı link yazıyor :wink:

BBNET
Geri