demidembo Aktif Üye Mesajlar 215 26 Temmuz 2010 #1 Arkadaşlar Flash belleğimdeki dosyaları hepsi kısayol şeklinde görünüyor. Combofix olsun benzer programlar olsun tarattım ama sonuç alamadım. Ayrıca bi sürü kısayolla dolmuş içerisi çözümünü bilen varmı?
Arkadaşlar Flash belleğimdeki dosyaları hepsi kısayol şeklinde görünüyor. Combofix olsun benzer programlar olsun tarattım ama sonuç alamadım. Ayrıca bi sürü kısayolla dolmuş içerisi çözümünü bilen varmı?
M msmst2009 Aktif Üye Mesajlar 112 26 Temmuz 2010 #2 Hocam AVG free ile tarattınızmı? Folder virüsü bulaşmış belleğinize. Ki bilgisayarınızda da vardır eğer herhangi birini açtıysanız.
Hocam AVG free ile tarattınızmı? Folder virüsü bulaşmış belleğinize. Ki bilgisayarınızda da vardır eğer herhangi birini açtıysanız.
demidembo Aktif Üye Mesajlar 215 26 Temmuz 2010 #3 Eset kullanıyorum hocam ama Birde Avg kurayım bakalım . Teşekkürler