Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
dosya paylaşımı için kullanabileceğim sınırsız hosting
Hostinglerde sınırsız bir dosya paylaşımı olmaz. Mutlaka bir sınırı vardır. Ancak sınırsız diye satarlar biraz fazla dosya yükleyince veya trafik fazla olunca sıkıntı çıkarmaya başlarlar. Kendi hostuma videoları yükledim. Aylık trafik 500 GB olunca sitede kesilmeler başladı. Görüştüm aylık trafiğin çok fazla olduğunu o yüzden sıkıntı çıktığını söylediler. Baktım olmuyor sunucu kiralayarak çözdüm. Biraz tuzlu ama ne yapalım.
ne kadar verdiniz sunucu için gençlik merkezi için kullanacağız gençlik merkezinde server kurdum ama adsl upload hızına takıldık 171 mb lık dosya 1 saatte indiriliyor.
hocam aylık 35 tl çok fazla gençlik merkezi için zaten zekatla sadakayla zor dönüyor aklıma dosyaları yandex e yüklemek geldi 210 gb disk alanım var fakat yandex iframe i kabul etmiyor artık mecburen normal link olarak ekleyeceğiz.