dosya listeleme

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan bil_tek
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

bil_tek

Aktif Üye
arkadaşlar ana menüde rehberlik menüsüne dosyaları bağlamak istiyorum ama sadece son eklediğim dosyayı görebiliyorum. bağlantı eklerken dosya kategorisi listeleme bağlantısı bu işe yaramıyor mu? eklediğim dosyaları liste şeklinde görmek istiyorum. yardımlarınızı bekliyorum.

bende de aynı sorun var, eklediğim dosyalardan herhangi birini gösteriyor sıraya bakmaksızın. bir de haberler bölümünde haberlerin hepsi liste halindeyken şu anda sadece son eklenen görünüyor, bi fikri olan var mı?

bil_tek' Alıntı:
arkadaşlar ana menüde rehberlik menüsüne dosyaları bağlamak istiyorum ama sadece son eklediğim dosyayı görebiliyorum. bağlantı eklerken dosya kategorisi listeleme bağlantısı bu işe yaramıyor mu? eklediğim dosyaları liste şeklinde görmek istiyorum. yardımlarınızı bekliyorum.
Sayın Hocam,

Dosya Kategorisi Listeleme Bağlantısı değil sadece dosya bağlantısı sizin işinizi görür.

İyi çalışmalar.

haberler bölümündeki listemede de hata var, düne kdar normal işleyişinde devam ediyordu???

O zaman sistemde hata vardır. Mesela bazı günler dosya yükleyemiyordum. sonraki gün düzeliyordu. Bazen de içerik değiştirince kaydedemiyordum. Bir süre sonra tekrar deneyin

hocam yapmak istediğiniz işlem için doğru ozelliği kullanmışsınız. "Dosya kategorisi listeleme". Sisteminiz bunu göstermiyorsa teknik destek bölümüne bu sorunu iletin sisteminizdeki hatayı gidersinler cevap gelene kadar bekleyin.

Bunu yapmadan önce yapacağınız tek şey aynı işlemi farklı tarayıcılarda yapmak olacaktır. Örneğin normalde internet explorer kullanıyorsanız hata veren işlemi bir de mozillada yapmayı deneyin. eğer sorununuz devam ederse teknik destek bölümüne iletin.

BBNET
Geri