dosta gidecek bir araç önce size haber veriyorum

Kodla Büyü

g.cetin.66

Süper Üye
Süper Üye
Arkadaşlar 3 yıl görev yaptığım bir arkadaşım arabasını satıyor.Ben zamanında çok yalvarmıştım çakala :) sat bana diye ben araba aldım o satıyo

clio 1.2 motor ( hhatchback)
f1 şanjuman
otomatik vites-otomatik vites bakımı daha 2 hafta önce erzurumda yapıldı ben yanındaydım korkulacak birşey yok ;)
orjinal 50.000 km
motor katkısı falan hıc eksık olmaz motoru temız,
aracın muayene ocak 2013 te yapıldı
hız sabitleyicisi var.sis farı var
4 yazlık 4 kışlık lastik hediye verilecek
bakımı yeni yapıldı erzurum renoda
park sensörü sonradan eklenmiştir
trigeri, balatası, poleni ,hava filtresi,yağı yeni değişti nerden biliyorum bir tane osman diye kuzusu var asla onun için 3-5 kuruşdan calmaz zira hanımı kullanıyordu daha çok
2008 1.2. extrim mi nedir ondan :) kardesler sadece sağ arka kapıda servıs kayıtlı kucuk bı boyası var baska bırsey yok baska vurugu kırıgı yok.
22.000 İSTİYOR AMA İLGİLENEN OLURSA FİYATIDA MAKULCE HALLEDERİZ

NEDEN YAZIYORUM DİYE SORARSANIZ HAKKETEN DOSTA YARAR BİR ARAÇ BEN ALAMADIM KAÇIRDIM Bİ KARDEŞİM ALSIN

Ekli dosyalar

• 2013-03-20 12.06.01.jpg
    2013-03-20 12.06.01.jpg
    233 KB · Görüntüleme: 1,114
  • 2013-03-20 12.06.11.jpg
    2013-03-20 12.06.11.jpg
    278 KB · Görüntüleme: 1,114
  • 2013-03-20 12.07.16.jpg
    2013-03-20 12.07.16.jpg
    298.8 KB · Görüntüleme: 1,114
  • 2013-03-20 12.06.20.jpg
    2013-03-20 12.06.20.jpg
    268.1 KB · Görüntüleme: 1,114
hocam koymadık daha usul olarak önce bi eşe dosta tavsiye edelim dedik bende buraya yazdım.ki bu aksam aradı ben satıyorum yardım et diye ama isteyen olursa yarın müsait bir anımda ceker yuklerız

arkdaşlar hocalarımın dediği gibi adam gerçekten titiz birisi yukarda yazılanları ben bilerek bizzat biliyor ve yazıyorumki eğerde olursa burdan bi kardeşime nasip olsun..Ben benim poloyu verecek birini bulsam düşünmeden alacam amma bu sefer de hanımla papaz olacııık :) tam ben alısıyorum sen satıyon diye :)

RESİM İSTEYEN ARKADAŞLAR İÇİN ACİLİYETİNDEN RESİM EKLEDİM KUSURA BAKMASINLAR ARTIK

araba güzelmiş arkadaşıma ileteceğim telefon numarasını aldım bu arada araba hangi şehirde...
plakayı çizme nedeni nedir hocam genelde iyi izlenim bırakmıyor

hocam plakayı vermek cok basıt arkadsı ara şasesine kadar versin ben pıslık ve mıde bulandırıcı bırsey olsa zaten hıc oralı olmazdıma raba sadece kars erzurum arasında gıdıp geldı araba karsta .bizim oğlan kaynanasını pek bi severde her hafta erzuruma gıder :puhaha: :puhaha: arabada sadece sağ arka kapı surtmeden boyalı ondekı ınce cızıgıde zaten ısaretledım baska bırsey yoktur hocam kaydı kuydu falan

xchg' Alıntı:
Arkadaş arabana talibim de,oralara nasıl gelecez,Zonguldak'tan.

ARAC SAHIBI ARKADASIMDIR DOSTUMDUR KARDESIMDIR 05448329273 EMRAH ARAS.
HOCAM İSTEYİNCE Bİ GELİNİYO GİDİLİYOR Kİ SORMA . Ben te burdan izmire bursaya bi araba için gittiğimi bilirim yeterki sağlam olsun içim rahat olsun

hocam pazartesi veya salı haber bekle arkadaşım arabayı beğenirse telefon açıp detayları konuşuruz inşallah...arabayı daha göstermedim ona.resimleri koyduğun iyi oldu...

İnatta ta bir murat ta bir bu sefer bi arabayı burdan bi bilgisayarcı arkadasa satacam :++: :++: :++: YOK MU ALAN GENCLER

BBNET
Geri