doodle miş

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hamuş
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

hamuş

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar okulumuzda cins bir öğretmen var herşeyi bildiğini sanıyor her alanda ihtisas sahibi zannediyor kendini teknoloji tasarım öğretmeni geçenlerde öğrencilerden haber yollamış işte neymiş efendim power pointi öğretecekmişim çocuklar ödevlerini yapacaklarmış tabii hangi tarzda söyledi bilmiyorum çocuklara sonra bigün gelmiş öğleden sonra kendisi anlatmış power pointi neyse dün yine öğrenciler dedi ki öğretmenim bize doodle yi öğretecekmişsiniz teknoloji tasarım öğretmeni söyledi sinirlerim bozuldu sizlerle paylaşmamın sebebi sabırlı davrandım fakat çok sinir oldum bu davranışa gerçi herkese karşı bu şekilde fakat konuşup konuşmama hususunda teredüt ettim sizler böyle bir durumda nasıl davranırdınız?

hocam bence konuşma zaten dediklerini yapmamakla en güzel cevabı verirsin. yanlız öğrenciler onun laflarını size taşıyorsa sizinkileri de ona taşıyacaktır. öğrencilerin yanında cevap olarak alaycı kelimeler kullanın. dalgaya alın sizden isteklerini gülün eğlenin öğrencilerin karşısında. bırakın o sinir olsun

Altı üstü teknoloji tasarımcı,i %90 beslenme öğreetmenidir.... Hocam ona göre değil bakanlığa göre konu anlatılıyor ve kitapo ona göre geliyor. koca sene boyunca 3 kuşakları mı ne var bir dönem bardakları topa düz, 2. dönem ise ters yapıstırmak ile uğrasıyorlar.. Çok biliyorsa kendi anlatsın, işime karısmasın... Sinirlendim adres verin geliyorum:)) hocam cvp vermeniz gerekir yoksa hep öyle gelecek...

ben şimdilik hiç tepki vermezdim. ta ki o kişi günün birinde bilgisayarla ilgili bir soru sorana kadar. soru geldiğinde o nu yerin dibine sokardım bi daha da haddini aşamazdı.

tolgahan0010' Alıntı:
hocam bence konuşma zaten dediklerini yapmamakla en güzel cevabı verirsin. yanlız öğrenciler onun laflarını size taşıyorsa sizinkileri de ona taşıyacaktır. öğrencilerin yanında cevap olarak alaycı kelimeler kullanın. dalgaya alın sizden isteklerini gülün eğlenin öğrencilerin karşısında. bırakın o sinir olsun
Bildiğim bir şey var.
"Bir insana verilebilecek en büyük ceza, o kişiyi görmezden(umursamamak) gelmektir."
Alaycı kelimeler meselesine de mest oldum doğrusu.
Güzel taktik...

eyolcu' Alıntı:
Altı üstü teknoloji tasarımcı,i %90 beslenme öğreetmenidir.... Hocam ona göre değil bakanlığa göre konu anlatılıyor ve kitapo ona göre geliyor. koca sene boyunca 3 kuşakları mı ne var bir dönem bardakları topa düz, 2. dönem ise ters yapıstırmak ile uğrasıyorlar.. Çok biliyorsa kendi anlatsın, işime karısmasın... Sinirlendim adres verin geliyorum:)) hocam cvp vermeniz gerekir yoksa hep öyle gelecek...

:puhaha: :puhaha: :puhaha:

hocam sende arkadaşa bilgisayar konusu beni ilgilendirir.Tasarım derslerinde neler tasarladıklarını sor.Yapamayacağı tasarımları yapmasını iste.Ne bileyim bir uçak tasarımı, akıllı bina, helikopter gibi uç tasarımları neden yapmadığını diyever gitsin.Çok kafana takma, bizim işimize burnunu sokan çok olur.

hocam aldırma , sen müfredatına devam et.
kendi ne öğretmek istiyorsa öğretsin.

kendisi rica etse sorun olmaz bence . ancak öğrenci ile haber göndermek abes olmuş.
bizim okulda da benzer istekler olmuştu mesela ppt öğretseniz gibi. bende zaten müfredatta olduğunu işlediğimizi söyledim.

birde öğrenci ağzıyla iş yapmamak lazım. öğretmenler konuşun bence.

Durum sandığınız gibi olmayabilir. Öğrencilere bu yüzden pek güvenmem.
1- Bence sakin olup durumu tam olarak anlamaya çalışın.
2- Durum düşündüğünüz gibiyse konuyu öğretmene açın.
Nedenini öğrenmeye çalışın.
3- Dersle ilgili isteği varsa, öğrenciler yerine önce size iletmesinin daha uygun olacağını söyleyin.
4- Aptal değilse zaten size hak verip haddini bilecektir, değilse zaten konuşmaya, muhatap almaya değmez.

bir ogrenciye dersde bisi soyleyince zil calmadan obür sinifdan ogretmenim boyle boyle demissiniz diye haberi geliyor :puhaha: sosyal medyadan hizlidirlar yani. birak ugrassin arkadas, bir ara gorürsen de ki banada asp . net anlat onuda anlatsin. birakcan boyle calismak isteyenler caliscak senin sinir bozmana gerek yok her okulda cikar bir cok bilmis ben hic karismam yapar eder sonunda icine eder. gelip beni bulurlar. bende naza cekerim kendimi sonrada kendi kendileri sönerler hep boyle oldu bugune kadar. hatta ben isi abarttim bu elemani oyle güzel yonlendiriyorumki yapmak istemedim angarya isleri hocam ben anlamam x hoca yapsin der ona yikarim o da tirmalar durur yapacagim diye. artik ogretmen laptop formati vs den acaip kurtuldum. tavsiye ederim.

Hocam haber gönderen öğrenciye sizde şunu söyleyin: powerpointi makro kullanarak mı anlatacakmışım. Emin olun cevap gelmez. ben hep böyle küstah tiplere teknik terimlerle konuşuyorum, işe yarıyor.

BBNET
Geri