P porterta Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 293 7 Ekim 2013 #1 Konu sonunda tekrar amaçlı olarak basit bir eşleştirme animasyonu hazırladım. Umarım işinize yarar arkadaşlar. Ekli dosyalar bilgisayar parçaları.zip bilgisayar parçaları.zip 129.4 KB · Görüntüleme: 2,978
Konu sonunda tekrar amaçlı olarak basit bir eşleştirme animasyonu hazırladım. Umarım işinize yarar arkadaşlar.
E Eslivya Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,268 7 Ekim 2013 #2 Emeğine sağlık hocam, işimize yarar elbette. :+1:
H halox Aktif Üye Mesajlar 181 8 Ekim 2013 #16 porterta' Alıntı: Konu sonunda tekrar amaçlı olarak basit bir eşleştirme animasyonu hazırladım. Umarım işinize yarar arkadaşlar. Genişletmek için tıkla ... hocam emeğinize sağlık,yalnız dosyada yazılar beyaz zemin üzerine beyaz mı? okunmuyor,yoksa dosyada mı bir sıkıntı var acaba? açıp kullanan var mı başka?
porterta' Alıntı: Konu sonunda tekrar amaçlı olarak basit bir eşleştirme animasyonu hazırladım. Umarım işinize yarar arkadaşlar. Genişletmek için tıkla ... hocam emeğinize sağlık,yalnız dosyada yazılar beyaz zemin üzerine beyaz mı? okunmuyor,yoksa dosyada mı bir sıkıntı var acaba? açıp kullanan var mı başka?
P porterta Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 293 8 Ekim 2013 #18 bende bir anormallik gözükmüyor ama değişiklik yaptım. Yine sorun olursa fla sını da paylaşabilirim, isteğinize göre düzenleme yapabilirsiniz. Ekli dosyalar bilgisayar parçaları.zip bilgisayar parçaları.zip 129.5 KB · Görüntüleme: 142
bende bir anormallik gözükmüyor ama değişiklik yaptım. Yine sorun olursa fla sını da paylaşabilirim, isteğinize göre düzenleme yapabilirsiniz.
atungad Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,030 8 Ekim 2013 #19 hocam güzel bi çalışma olmuş. Teşekkürler.
yuca Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 913 8 Ekim 2013 #20 bende de yazılar yanıp sönüyor, tutulmuyor, sürüklenmiyor. framenin sonuna stop(); konulmamış gibi sanki çalışma için teşekürler
bende de yazılar yanıp sönüyor, tutulmuyor, sürüklenmiyor. framenin sonuna stop(); konulmamış gibi sanki çalışma için teşekürler
A AsurBanipal Aktif Üye Mesajlar 109 10 Ekim 2013 #27 Emeğiniz için teşekkürler, çok güzel bir çalışma olmuş.