domain tavsiyesi

Kodla Büyü

gazierdem

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar ben sitem için yeni bi domain alacam..daha önce web arısından almıştım host ve domain i şimdi ise farklı daha güvenli bir yerden almak istiyorumm tavsiyede bulunursanız çok sevinirim..
(bu arada yeni host almama gerek yoktur inşallahh. ) teşekkürler.
(aynı yerden isim değiştirme gibi bi şansın varmı arkadaşlar.. tabii bedava!)

sitede birsürü hosting tavsiyesi site var. domailer de var tabi. arama yapabilirsin. bedavaya domain değiştiremezsin. daha doğrusu domain değiştiremezsin. host almana gerek yok. aldığın domaini oraya yönlendirebilirsin.

ben kebirhostu kullandım bir süre çok memnundum, sonra denemek için godaddy e geçtim buradada panelin detayları nedeniyle çok memnunum :) birde piyasadaki indirim kuponları godaddy i öne çıkartıyor, bir domaini 2$dan bile ucuza almıştım mesela. tabi bu durum çok nadiren oluyor. ama genelde 10 tl ye alabiliyorum oradan. sonuç olarak tavsiyem türk firma ise kebirhost (panelleri yeterli değil ama güvenilir ve destekleri güzel) yabancı firma ise godaddy.com. kolay gelsin hocam.

arkadaşlar. web de gezerken bi site buldum. adamlar kampanya yapmış . 1 TL 'ye alan adı veriyorlar. ve hosting paketi ile alındğında veriyorlar bunu. firma çok sağlam referanslarına baktım hep büyük şirketlerle çalışıyorlar.
adresi www.marenova.net ayrıca telefon açtım hepsi yazılım mühendisi ve genelde işleri yazılım işiymiş. Hosting olayını kar etmek amaçlı satmıyorlar. Bide herkese hosting satmıyorlarmış. Proje geliştirmek için, yada web işine yeni başlayıpda destek alarak web sitesi yapanlara bu hizmeti veriyorlarmış.

Bu iş ayağa düştü ama okumuş adamlarla çalışmak her zman idealdir bana kalırsa. Her bilgisayar kullan webci oluyor ama teknik destek alabileceğimiz birilerinin de olması bana kalırsa fiyatta daha önemli.

@gazierdem, hosting konusunda ihs.com.tr adresini tavsiye ederim, bu aralarda kampanyaları da bulunmakla birlikte 15 TL'ye com uzantılı bir alan adı alabilir ve istediğiniz gibi yönetebilirsiniz.

@walkytalki, yeni üye olan birinin ilk mesajının reklam kokan bir mesaj olması ne kadar ilginç.
•Anında Kurulum
•Windows Server 2003
•100 Mb Web Alanı
•5000 Mb(5 Gb) Aylık Trafik
•5 Adet E-Posta
•ASP &.NET
•Türkçe Kontrol Paneli
•Anti-Virüs/Anti Spam Koruması
•WebMail
•7/24 E-Posta+Telefon Desteği
•%99.5 Uptime Garantisi
özelliklerinde bir paket için 99TL + KDV gibi fiyat verilmiş ki bu Türkiye'deki en pahalı hosting hizmetlerinden biri. Bu parayı aldıktan sonra ben domain adını bedavaya bile veririm.

ben kendi sitemde ve bir kaç şirketin web sitesinde turhost tan hosting hizmeti aldım. çok memnunum.. Türkiye'de ki en iyi firmalardan birisi 10bin müşterisi var. Yakından ilgileniyorlar. serverları hızlı.. Fiyatlar bu hızlı serverlara göre uygun.. Tavsiye ederim

http://www.turhost.com

tavsiye ederim..

BBNET
Geri