Domain Reseller olan var mı?

Kodla Büyü

defall

Aktif Üye
Merhaba arkadaşlar kendi çapımda hosting reseller ım var fena gitmiyor.
Domain işini öğrenmek için 300 TL ye kıyıp godaddy.com dan domain reseller aldım, fakat hala işin içinden çıkamadım.

Yardımcı olabilecek var mı? detayları uzun uzun yazmayayım...

domain reselleri bana mantıklı gelmiyor. 1 sunucum, 1 adet de bayi paketim var. 100 den fazla domain adıma kayıtlı. Domain resellerinde kar oranı ne kadar.

godaddy nin sattığı fiyata %5 ekleyerek satmak istedim, ayarları o şekilde yaptım. Fakat reseller sitemi açtığım zaman .com ların satış fiyatı 19 TL görünüyor. Birşeyleri yanlış yaptım ama daha çözemedim.

Açılışa özel zararına satış yapıyorum :D

kur ayarlarını yapmamışsınızdır. Benim resellerclub'dan var sadece kendime ve çevreme ait domainleri tutuyorum ancak alış fiyatım bile ihs.com.tr'den 1 lira daha fazla bu yüzden artık ihs'den alıyorum. isimtescile bulaşmayın.

adeministrator' Alıntı:
kur ayarlarını yapmamışsınızdır. Benim resellerclub'dan var sadece kendime ve çevreme ait domainleri tutuyorum ancak alış fiyatım bile ihs.com.tr'den 1 lira daha fazla bu yüzden artık ihs'den alıyorum. isimtescile bulaşmayın.

isimtescilden memmun olmadığınız kısım, isimtescili savunduğum için değil 100 e yakın domain barındırdığım için...

BBNET
Geri