soouuk Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 542 7 Temmuz 2014 #1 Arkadaşlar,winxp yüklü bilgisayara fileformatconverters kurdum fakat docx dosyaları bozuk açılıyor hala! sorun nerde olabilir sizce?
Arkadaşlar,winxp yüklü bilgisayara fileformatconverters kurdum fakat docx dosyaları bozuk açılıyor hala! sorun nerde olabilir sizce?
karinca_52 Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 10,736 7 Temmuz 2014 #2 ofisinde sıkıntı kaldırıp farklı bir ofis kur ....
COBOL Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 4,026 7 Temmuz 2014 #3 karinca_52' Alıntı: ofisinde sıkıntı kaldırıp farklı bir ofis kur .... Genişletmek için tıkla ... Doğru cevap
karinca_52' Alıntı: ofisinde sıkıntı kaldırıp farklı bir ofis kur .... Genişletmek için tıkla ... Doğru cevap
enestar Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,080 7 Temmuz 2014 #4 soouuk' Alıntı: Arkadaşlar,winxp yüklü bilgisayara fileformatconverters kurdum fakat docx dosyaları bozuk açılıyor hala! sorun nerde olabilir sizce? Genişletmek için tıkla ... Bence yüklediğiniz converter da sıkıntılı olabilir. Converter uninstall yapıp yeni bir versiyonu yüklemenizde fayda var.
soouuk' Alıntı: Arkadaşlar,winxp yüklü bilgisayara fileformatconverters kurdum fakat docx dosyaları bozuk açılıyor hala! sorun nerde olabilir sizce? Genişletmek için tıkla ... Bence yüklediğiniz converter da sıkıntılı olabilir. Converter uninstall yapıp yeni bir versiyonu yüklemenizde fayda var.