Doğum İzni 6 ay olmuş.

Kodla Büyü

fpekel

Aktif Üye
Arkadaşlar doğum izni, doğumdan önce 8 hafta, doğumdan sonra ise 16 hafta olmak üzere 24 haftaya çıkarılmış. Hayırlı uğurlu olsun.

yine kötü bir yönetmelik hazırlıyorlardır. arada böyle iyi şeyler koyup ballandıra ballandıra anlatırlar. bide öğretmenleri düşünerek yapmamışlardır. zaten haftada 15 saat çalışıyoruz.

Bir bebeğin annesine en çok ihtiyaç duyduğu aylar o aylar. Bence doğum yapan annelere 6aydan sonra bir 6 ay daha yarı-ücretli izin gibi birşey çıkarmaları gerekiyor. Çoğu anne maaşları gideceği için ücretsiz izin almıyor, ama yarı maaş gibi birşeyle en azından 1 yıl bebeklerinin yanında olmaları sağlanmalıdır, bence.

amip33' Alıntı:
Bir bebeğin annesine en çok ihtiyaç duyduğu aylar o aylar. Bence doğum yapan annelere 6aydan sonra bir 6 ay daha yarı-ücretli izin gibi birşey çıkarmaları gerekiyor. Çoğu anne maaşları gideceği için ücretsiz izin almıyor, ama yarı maaş gibi birşeyle en azından 1 yıl bebeklerinin yanında olmaları sağlanmalıdır, bence.
:+1:

bizde bekliyoruz dört gözle çıkmasını. eşim 8 haftalık doğum öncesi izinini aldı. 2 hafta sonra kızımız doğacak inş. bir an önce çıkar umarım.

Olması gereken 2 yıldır... Ayrıca madem 3 çocuk diye ısrar ediyorlar 3 çocuklu hem anne hem de baba çalışıyorsa isteğe bağlı birinin emekli olması sağlanmalı. En değerli varlıklarımız çocuklarımız ise onlarla daha fazla zaman harcamamıza da izin verilmeli diye düşünüyorum.

amip33' Alıntı:
Bence de ücretsiz izin değil de yarı ücretli izin olmalı. en azından hem hizmet puanı işler hem de insanlar gereksiz yere rapor alıp haram para yemekten kurtulur hem de geçici de olsa doğum yapan yerine birileri verilerek kurum-öğrenciler mağdur edilmez

istediniz oldu-Hayaldi gerçek oldu :D
başbakanın 3 çocuk hedefi aşılır artık 4-5 olur heralde çocuk

Çekemeyenler çatlasın bu bütün memur aileleri için müjdeli bir haber başbakanıma güvenmeye devam edeceğim...

amip33' Alıntı:

:++: :++:

uzun zamandır gelen nadir olumlu haberlerden.inşallah daha da arttırırlar.bence de 6 ay ücretsiz 6 ay yarı ücretli olması daha mantıklı.ücretli izin almak gerçekten sıkıntı yaratabiliyor...

6 ay mı 6 ay olmayacak ki. toplamda 6 ay. bebek 6 aylık olmadan işe başlanacak. buna da şükür diyelim :(

hozgulen' Alıntı:
resmi yazı gelmeden heveslenmemek lazım
evet doğru resmi yazı gelmeli. ben onu bekliyoruum. şu an 35. haftam ve hala çalışıyorum. 2 hafta daha çalışacağım. benim için çok iyi olacak. tabi resmi olarak yürürlüğe girmezse kötü olacak benim için.

öğretmenler bu kapsamda değilmiş :D :D :D

öğretmenlere bi sınırlama koyulması düşünülüyormuş. Öğretmenler bu izni suistimal ederse öğrencilerin durumu ne olur demiş bakan. öğretmenlik fedakarlık ister herkes okullarda çocuklarını doğursun izin felan yok ! okullardaki öğrencileri mağdur edemem demiş bakanımız.

Kaynak : üstünde oturuyorum şu an

ser den geçti kardeş , kaynak yorumuna bayıldım, hafif serseri ce olmuş :) (hoşgörüne sığınıyorum)

böyle birşey varsa 10 numara olur, hâla hükümeti eleştirenler var, adamlar ağzıyla kuş tutsa, eminim ki bazıları ayağıyla neden tutmuyorlar veya ne gerek var diyeceklerdir.

BBNET
Geri