sisss' Alıntı:kesin (öğretmenler hariç) derler![]()
:+1:amip33' Alıntı:Bir bebeğin annesine en çok ihtiyaç duyduğu aylar o aylar. Bence doğum yapan annelere 6aydan sonra bir 6 ay daha yarı-ücretli izin gibi birşey çıkarmaları gerekiyor. Çoğu anne maaşları gideceği için ücretsiz izin almıyor, ama yarı maaş gibi birşeyle en azından 1 yıl bebeklerinin yanında olmaları sağlanmalıdır, bence.
mnn' Alıntı:vay arkadaş bayan öğretmenler yaşadı..
bencedee kesin bizi dışlarlarr...patari' Alıntı:sisss' Alıntı:kesin (öğretmenler hariç) derler![]()
uhaha: kesin derler, süpersin hocam
Bence de ücretsiz izin değil de yarı ücretli izin olmalı. en azından hem hizmet puanı işler hem de insanlar gereksiz yere rapor alıp haram para yemekten kurtulur hem de geçici de olsa doğum yapan yerine birileri verilerek kurum-öğrenciler mağdur edilmezamip33' Alıntı:Bir bebeğin annesine en çok ihtiyaç duyduğu aylar o aylar. Bence doğum yapan annelere 6aydan sonra bir 6 ay daha yarı-ücretli izin gibi birşey çıkarmaları gerekiyor. Çoğu anne maaşları gideceği için ücretsiz izin almıyor, ama yarı maaş gibi birşeyle en azından 1 yıl bebeklerinin yanında olmaları sağlanmalıdır, bence.
:alkis:spring' Alıntı:bencedee kesin bizi dışlarlarr...patari' Alıntı:sisss' Alıntı:kesin (öğretmenler hariç) derler![]()
uhaha: kesin derler, süpersin hocam
amip33' Alıntı:Bir bebeğin annesine en çok ihtiyaç duyduğu aylar o aylar. Bence doğum yapan annelere 6aydan sonra bir 6 ay daha yarı-ücretli izin gibi birşey çıkarmaları gerekiyor. Çoğu anne maaşları gideceği için ücretsiz izin almıyor, ama yarı maaş gibi birşeyle en azından 1 yıl bebeklerinin yanında olmaları sağlanmalıdır, bence.
evet doğru resmi yazı gelmeli. ben onu bekliyoruum. şu an 35. haftam ve hala çalışıyorum. 2 hafta daha çalışacağım. benim için çok iyi olacak. tabi resmi olarak yürürlüğe girmezse kötü olacak benim için.hozgulen' Alıntı:resmi yazı gelmeden heveslenmemek lazım