Arkadaşlar daha önceki yıllarda pansiyonlu okulda çalıştım, okulda alım işleri ile ilgilenmiştim. Şuan Anadolu Lisesinde çalışmaktayım yine alım işleri olmakta işleri daha hızlı ve doğru yapmak adını excelde makrolarla doğrudan temin programı hazırlamıştım biraz daha güncelledim. Şuan bakanlığımız tüm okullara ödenek göndermekte ilgilenen arkadaşlar program işinizi kolaylaştıracaktır.
İndirdiğiniz dosyanın içinde 1-Dosya Türü olarak Makro İçerebilen Excel sayfası ve 2-97-2003 Excel çalışma sayfası şeklide iki dosya bulunmakta ikisini de kullanabilirsiniz. , Eğer Makro içerebilen dosyayı açamazsanız dosyaya sağ tıklayın özellikler kısmından Engellemeyi kaldıra tıklayın.
Doğrudan Teminde yeni güncellemeler yaptım.
Doğrudan Temin Prog_v4.0
1- İşlem basamakları güncellendi
2- Harcama Talimatı eklendi
3-MYS için hesap cetveli eklendi
4-Başlık kısmı güncellendi.
Not:
ilk defa doğrudan temin yapanların bile çok rahat kullanabileceği şekilde hazırlanmıştır.
İşlem sırası gösterilmiş olup hata yapma durumu olmayacaktır.Doğrudan Temin Programı
İndirdiğiniz dosyanın içinde 1-Dosya Türü olarak Makro İçerebilen Excel sayfası ve 2-97-2003 Excel çalışma sayfası şeklide iki dosya bulunmakta ikisini de kullanabilirsiniz. , Eğer Makro içerebilen dosyayı açamazsanız dosyaya sağ tıklayın özellikler kısmından Engellemeyi kaldıra tıklayın.
Doğrudan Teminde yeni güncellemeler yaptım.
Doğrudan Temin Prog_v4.0
1- İşlem basamakları güncellendi
2- Harcama Talimatı eklendi
3-MYS için hesap cetveli eklendi
4-Başlık kısmı güncellendi.
Not:
ilk defa doğrudan temin yapanların bile çok rahat kullanabileceği şekilde hazırlanmıştır.
İşlem sırası gösterilmiş olup hata yapma durumu olmayacaktır.Doğrudan Temin Programı

Son düzenleme: