doğacak bebişimize isim düşünüyoruz ne dersiniz?

Kodla Büyü

dattin

Aktif Üye
Allah nasip ederse 2. dönem erkek bebişimiz dünyaya gelecek.
İsmi için EMİR TAHA düşünüyoruz. Sizlerden de isim önerisi bekliyorum arkadaşlar :+1:

Hocam Emir senin Taha da yengenin babasının ismi galiba :D
şaka bir yana Allah Analı Babalı büyütsün hocam.
bence tek isim daha mantıklı hocam. tercih meselesi tabi
Ama Emir Taha da güzel.

Hocam herşeyden önce Allah hayırlı bir evlat versin. İsim konusuna gelince Muhammed Talha olabilir.

sezginozturk' Alıntı:
Hocam Emir senin Taha da yengenin babasının ismi galiba :D
şaka bir yana Allah Analı Babalı büyütsün hocam.
bence tek isim daha mantıklı hocam. tercih meselesi tabi
Ama Emir Taha da güzel.
tahminleri yakalayamadınız ama fikirler için teşekkürler.. :+1:

emir de bu aralara çok moda :D güzel isimler ama yan yana çok uyumlu değil bence. çift kullanmak zor

oğlum olsa ki inşallah 3. ye olacak Allahım sağlıklı sıhhatli bi de oğlan tattıracak diye dua ediyorum ..
2 isim koyardım babası olarak isim koyma annenin de rızası alınarak bir babalık görevi ve sorumluluğudur.

ben de birinci ismi babamın ismi olmak üzere ikinci ismini hatırı sayılır büyüklerimden bekliyeceğim..

Allah analı babalı büyütsün . evlat herşey!

Turhan koyun hocam. İleriye doğru çocuk sorarsa adını forumda sorduk bir öğretmen arkadaşın ismiydi dersiniz değişiklik olur.

RAMAZAN
MEHMET AKİF
ZEKERİYA
İBRAHİM ( HZ İBRAHİM ÜSTÜN ZEKASINA HAYRANIM)
HASAN HÜSEYİN
SERVET
SEMİH TUFAN
KÜRŞAT(D)

Hocam allah analı babalı büyütsün hayırlı bir evlat nasip etsin allah benden de bir fikir Emre tek isim ben öyle yaptım çünkü

seventyseven' Alıntı:
ne koyarsan koy adını ama,tek isim olsun iki isime gerek yok bence.
benim fikrim Tuğrul
Bence de tek isim. Nedir bu insanlardaki çift isim merakı anlamıyorum valla. Ayrıca bir yazıda okumuştum çift isim çocukların psikolojisini de olumsuz etkiliyormuş. (Allah sağlıklı dünyaya getirmek nasip etsin hocam)

RAMAZAN >>>>>>>>>>>11 AYIN SULTANI VE OĞLUMUN ADI
MEHMET AKİF <<<<<<<<<<<<ALKIŞI SEVMEYEN ŞAİRİMİZ...
İBRAHİM >>>>>>>>>>>>>>>HZ İBRAHİM PEYGAMBER,ZEKASINA HASTAYIM....
TURAN<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<Eski İranlılara göre Türk ülkesi. Bütün Türkler'in ve Turan kavimlerinin birleşmesiyle meydana gelecek devlet
SERVET
HASAN HÜSEYİN <<<<<<<<<<<<<PEYGAMBERİMİZİN TORUNLARI
ALPARSLAN<<<<<<<<<< MALUM ANDOLUNUN KAPILARINI AÇAN KOMUTAN VE MERHUM ALPARSLAN TÜRKEŞ....
KÜRŞA(T)D <<<<<<<<<<<<<<<<Eski Türklerde yiğit, alp
YAVUZ SELİM <<<<<<<<<<<<<<<<<KUDRETLİ PADİŞAHIMIZ......
MUSTAFA TURAN....
SEMİH TUFAN...
MUSTAFA KEMAL....

2 isim isterseniz eymen aras, uras batu.. tabii bunlar tek olarak da hoş olabilir..bunların dışında buğra, oğuz, barış, onur, koray da güzel isimler..

BBNET
Geri