Doğa Sigorta - Ege (euro) Sigorta

Kodla Büyü

selcuklu

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Bu sigorta şirketlerini kullananlar var mı. İsmen duyulmuş diğer şirketlerle kıyaslarsak ne eksikleri olur. Sigorta için halk ve Axa dan 100 lira farkla ege(Ecede olabilir) nin teklifi var.kasko için 380 lira farkla doğa sigorta nin teklifi var. Kullanıp sorun yaşayan ya da memnun olan var mı.

Hocam ben eylülde zorunlu trafik sigortasını Ege sigortadan yaptırdım, güvendiğim tanıdık bir sigortacı tavsiye etti ama kaskoyu Groupama'dan yaptırdım. Trafik sigortasında 100 lira civarı daha ucuzdu.. Zaten karşı tarafı karşılıyor kullanıyoruz bir sıkıntı yok dedi. Bir kazamız olmadı hani kullanmak gerekmedi Allah da göstermesin. Karar sizin..

doga yeni kurulmuş bir kooparatif bende yaptırdım sıkıntı yok. yalnız aracı satarsan sigorta ücretinin yarısını vermiyorlar

Benim arkadaşım sigortacı ege sigortadan kasko yaptırdım ilk kez inşallah bi sıkıntı olmaz da sigortanın iyi veya kötü olduğunu test etmeyelim

Benimde güvendiğim bi acenta ege sigortayi tavsiye etti bu sene ege yaptırdım umarım kimsenin kaskoya ihtiyacı olmaz

BBNET
Geri