Dmoz 150 Tl İstedi...

Kodla Büyü

Kocaeli41

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar bir sure once dmoz sitesine imzamdaki siteyi eklemiştim.. bugun bir mesaj geldi... Mesajda bir Dmoz editoru sitemizi inceledik 150 Tl ye kaydınızı yapabiliriz dedi.. Dmoz bilgigim kadarı ile para istemiyor. Kalıteli siteleri dizine ekliyordu... Üçretli mi oldu yoksa biri bizi çarpmaya mı çalısıyor.. Bilgilerinizi paylasırsanız sevinirim..

dmoz kendisi ücret istemez. zaten bu yüzden bu kadar güvenilir. ama malesef bu şekildeki adamları editor yapıyorlar.

Bir şikayet mekanizması varsa şikayet edin editörü.

Kesinlikle ödeme yapmayın. Sizden ücret istediği maili veya yazışmayı belgelendirip şutlatın haysiyetsizi..

Site yıllardır çok kötü yönetiliyor.Hele ki editörleri için onlarca şey söylendi.Sanki web 1.0'da kalmış bir site gibi geliyor bana.Hiçbir siteye de yararı olacağını düşünmüyorum.Dmoz'a neden bu kadar önem veriyorsunuz hocam?

muallimtamer' Alıntı:
tamam da dmoz da da olmak gerek sutlatsam benim siteyi kim ekleyecek ..

o editor olmazsa eklenmeyecek mi? yarın öbür gün illaki kovacaklar. siteniz eklenme şartlarını taşımıyorsa eklenmesin zaten. taşıyorsa da kimseye para kaptırmayın. dediğim bu sadece..

DMOZ ücretsizdir ve o parayı şerefsiz adminler ister..
15 yaşında DMOZ admini biliyorum..
r10 da da yönetici idi. Ne paralar kazandırdı.

kesinlikle vermeyin hocam. benden de istediler. sitemin bir tanesini 1 yıldan fazla uğraştım. sürekli başvuru yaptım. Sonra editörlere mail attım. Ondan sonra parasız kabul ettirdim. Biz zannediyoruz dmoza kayıt olunca her şey bitiyor. İnan o editör gidince silinmeyeceği anlamına gelmiyor. tabi bir şikayet mekanizması olmadığı için bunlar istediği gibi koşturuyor.

bildiğim kadarıyla google açısından dmoz eskisi kadar önemli değil. bence sakın vermeyin hocam. şikayet edin, cezasını alsın.

Accipiter' Alıntı:
Kesinlikle ödeme yapmayın. Sizden ücret istediği maili veya yazışmayı belgelendirip şutlatın haysiyetsizi..
arkadaşım maili yollaycaaak eyr yoki sorun o zaten editörler ona güveniyor

BBNET
Geri