Evet o fiyatlar civari.Hocam 100 binden sonra genelde sorun olur diyorlar.Servis bakımın birinde temizlemesi için bir katkı önerdi.Ben ekletmedim şuan 110 binde araç.Belli bir hızda ve devirde 10-15 dk gittiğiniz zaman kendi kendini temizleyebiliyormuş diyede duymuştum.Değişim rakamları ürkütücü 5-6 bin lira diye duymuştum yanlışım yoksa.
Bugun wurth enjektor ve dpf temizleyici aldim su cevre yolunda 3 bin devir civari surdum ilk basta tikaniklik uyarisi verdi ama aksam donerken herhangi bir uyari olmadibizim okulda bir arkadasda da aynı sorun var arac dizel astra 1.3, arkadaslarin dediği gibi belli bir süre yüksek devirde kullandığınızda düzeliyor. bir de katkı işe yarıyor diye biliyorum.
hocam lpg de kullandım onun da kendine has sorunları oluyordu ayar tekleme gaza geçti gecmedi avm otopark subap erimesi vsdaha çok can yakacak bu dizeller. şehir içi kısa mesafede kullanımlara gelmiyor.
benzin+lpg ye geçtim de rahatladım.
kışın motorun hemen ısınıp fanın hemen sıcak üflemesi paha biçilemez zaten.
Evet katki aldim cevre yolunda devirli kullandim sorun cozuldu.katkı maddeleri illaki bir fayda sağlar diye düşünüyorum hocam ama kesin çözüm, 3-4 bin devir arası 10-15 dk kullanmak ve atık haldeki partiküllerin sıcaktan yanmasını sağlamaktır.
Hocam yazılımla dpf 'yi iptal ediyorlarmış ancak emisyon testinde ne yapacaksınız? Tekrardan temizletip girilmesi mi gerekecek?ecufast a gittim yazılımla hallettik .
beyin algılamıyor sadece dpf duruyor yerinde egzoz temiz.Hocam yazılımla dpf 'yi iptal ediyorlarmış ancak emisyon testinde ne yapacaksınız? Tekrardan temizletip girilmesi mi gerekecek?