Dizel Otomatik Araç Tavsiyelerinizi Bekliyorum...

Kodla Büyü

sero35

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar bilgi ve birikimlerinizden dizel otomatik araç tavsiyelerinizi bekliyorum.
Hız sabitleyici olmazsa olmazım. Donanım olarak üzerinde hız sabitleyici olan marka ve model dizel
otomatik araç tavsiyelerinizi bekliyorum. Teşekkürler...

citroen c-elysee nin dizel en dolusu yaklaşık 40000 TL ,araba 10 numero, şiddetle tavsiye edilir.

Avatar resmin hangi arabayı seçeceğini söylüyor zaten.Dizeli yok o nedenle LPG li bir HONDA JAZZ :+1:

biltek99' Alıntı:
Avatar resmin hangi arabayı seçeceğini söylüyor zaten.Dizeli yok o nedenle LPG li bir HONDA JAZZ :+1:
evet haklısın zaten dizel istediğim için honda dan vazgeçeceğim gibi görünüyor....

En önemli bilgiyi vermemişsiniz. kaç lira bütçe ayırdınız? ben fiyat/performans bakımından en ideal olanı söyleyeyim, yoksa bu liste 5.20D 'ye kadar uzar.
Yeni i30 style dizel otomatik. (5 yıl garanti) (opelin easytronic, toyotanın multimode şanzımanına yaklaşmayın)

bilgisayarhocam' Alıntı:
En önemli bilgiyi vermemişsiniz. kaç lira bütçe ayırdınız? ben fiyat/performans bakımından en ideal olanı söyleyeyim, yoksa bu liste 5.20D 'ye kadar uzar.
Yeni i30 style dizel otomatik. (5 yıl garanti) (opelin easytronic, toyotanın multimode şanzımanına yaklaşmayın)
Katılıyorum size. Hocam i30'u yerinde inceledim inanın çok şaşırdım. Bu kadar iyi güzel bir araç beklemiyordum. Standart özellikleri çok çok fazla full paketinden en önemli farkı cam tavan sunroof fiyat olarak da 49.250 TL dediler. Ama araç tasarım olarak çok hoşuma gitti

bilgisayarhocam' Alıntı:
iceman1982' Alıntı:
Limitini biraz daha yükseltebilirsen yeni astra hb dizel süper araba tavsiye ederim
otomatiği yok öğretmenim.
o fiyatlara hem dizel hem otomatik sıfır araç zor. limitleri biraz yükseltmek lazım.
illa sıfır olacak diye bir takıntım yok zaten bütçem de ortada..
İkinci el olarak peugeot 308 öneren arkadaşlar var aynı şekilde kesinlikle tavsiye etmeyen arkadaşlar da var.
Şaşırdım walla. Kararsızlık berbat bir şey...

sinerjique' Alıntı:
citroen c-elysee nin dizel en dolusu yaklaşık 40000 TL ,araba 10 numero, şiddetle tavsiye edilir.

Hocam siz bu araca bindiniz mi neresi 10 numara?? Malzeme kalitesi işçilik yerlerde sürünüyor. Burnu kesik çirkin bir araba.

bi ara ben de çok aramıştım, doğru dürüst çalışan dizel otomatik yok, o fiyatlara en uygun opel astra dizel otomatikler 2010 model filan. tabi dizel otomatiklerde vites geçişleri hissedilir oluyor ve araba çok atak olmuyor. bence dizelden vazgeçin, lpg li honda otomatik düşünün.

NOT: tabi çok paranız varsa iyi model marka dizel otomatik bulunabilir (DSG şansıman).

hocam
wv polo bluemotion 40 bin tl sıfırı
yok yok.
dizel araba mükemmel
yakıt tüketimi mükemmel
bir depoyla 1200km yapan var.
üstelik sıfır araba alacan
ben kendime alacaktım ama bana biraz küçük geldi.
çoluk çocuk var

acer50' Alıntı:
bi ara ben de çok aramıştım, doğru dürüst çalışan dizel otomatik yok, o fiyatlara en uygun opel astra dizel otomatikler 2010 model filan. tabi dizel otomatiklerde vites geçişleri hissedilir oluyor ve araba çok atak olmuyor. bence dizelden vazgeçin, lpg li honda otomatik düşünün.

NOT: tabi çok paranız varsa iyi model marka dizel otomatik bulunabilir (DSG şansıman).

Hocam bence yanılıyorsunuz benim aracım kia ceed otomatik dizel concept, vites geçişleri öyle hissedilir değil artı müthiş atak bir araba üstelik benimkisi sw olmasına rağmen ışıklarda aynı segmentte çok araç ile kapıştım ve el salladım, 2009 model bende ki, 115 beygir 255 tork var araçta..
Araç arayan arkadaşa da kesinlikle tavsiye ederim..

VW Polo BulueMotuon
dün çoğu bayiyi aradım araç yok, en erken 1,5 ay sonra gelir diyorlar. 1,2 TDI motor, sınıfının en ekonomik ve performanslı arabası, start-stop ve hız sabitleyici var.
hedefim bu araç, nasipse..

yasarselim' Alıntı:
acer50' Alıntı:

Hocam bence yanılıyorsunuz benim aracım kia ceed otomotik dizel concept, vites geçişleri öyle hissedilir değil artı müthiş atak bir araba üstelik benimkisi sw olmasına rağmen ışıklarda aynı segmentte çok araç ile kapıştım ve el salladım, 2009 model bende ki, 115 beygir 255 tork var araçta..
Araç arayan arkadaşa da kesinlikle tavsiye ederim..

olabilir tabi, bazı araçlar hakkında bilgi bulmak çok zor oluyor, hele otomatikte. cruse lara da iyi diyenler olmuştu. ama bence paranız varsa otomatik viteste, dsg wv den şaşma, manuelden bile az yakar.

ersen' Alıntı:
VW Polo BulueMotuon
dün çoğu bayiyi aradım araç yok, en erken 1,5 ay sonra gelir diyorlar. 1,2 TDI motor, sınıfının en ekonomik ve performanslı arabası, start-stop ve hız sabitleyici var.
hedefim bu araç, nasipse..

otomatik değildir o heralde

VW Polo BulueMotuon
Şehriniz kalabalık ise park derdi yok, az yakıyor, vergisi düşük, alan kolay kolay satmıyor : -)
Tabi herkesin beklentileri ve zevkleri farklı..

bende yaklaşık 2 aydır citroen c4 bakıyorum sizce nasıl.şuan otomatik honda jazz kullanıyorum ve otomatik dizel araba bakıyorum.ilgilenen olursa ototmatik mavi 2003 honda jazz es var.102000 km.

bilgisayarhocam' Alıntı:
hocam opel easytronic araç kullandınız mı? niye uzak duralım ?

Benim araç Coralla dizel otomatik; sessiz çalışıyor ve yakıt tüketimi az tavsiye ederim.

2 aya yakındır opel astra hb classic easytronik aracım var. sıfır aldım.alır almaz LPG taktırdım dizel ve otomatik olanlar çok pahalı, şu anda memnunum. vites geçişleri hissediliyor. dsg gibi değil ama fiyat açısından kıyaslarsak fena değil alınabilir. sınıfında benim bütçeme en uygun fiyata sahip olan buydu bunu tercih ettim.

asacan' Alıntı:
sinerjique' Alıntı:

Hocam siz bu araca bindiniz mi neresi 10 numara?? Malzeme kalitesi işçilik yerlerde sürünüyor. Burnu kesik çirkin bir araba.

hocam arabayı galeride inceledim ,test sürüşü için zamanım yoktu.Arabanın işçiliğini kötülemişsiniz ama hem 40000 TL vereyim hem 0 araba alayım hem dolu olsun tüm özellikleri bulunsun hemde işçiliği mükemmel olsun derseniz size gülerler,arabanın ayrıca iç ve dış tasarımı fiyatına göre gayet tatmin edici.Ayrıca "Burnu kesik çirkin bir araba." benzetmeniz tamamen sizin kişisel beğeniniz,sizin hoşunuza gitmeyen bu tasarım benim çok hoşuma gitti.Son olarak bu araba bence param olsa düşünmeden alıp en az 10 yıl binilecek bir araba...

BBNET
Geri