peugeot 301 ile aynı özelliklerde ama maalesef otomatikleri yok....sinerjique' Alıntı:citroen c-elysee nin dizel en dolusu yaklaşık 40000 TL ,araba 10 numero, şiddetle tavsiye edilir.
evet haklısın zaten dizel istediğim için honda dan vazgeçeceğim gibi görünüyor....biltek99' Alıntı:Avatar resmin hangi arabayı seçeceğini söylüyor zaten.Dizeli yok o nedenle LPG li bir HONDA JAZZ :+1:
maksimum 38.000 TL'ye kadar çıkabilirim..nakzonakzo' Alıntı:seçenek çok önemli olan vereceğin paragolf, jetta, passat, octavia, superb, leon.... devam eder gider.
Katılıyorum size. Hocam i30'u yerinde inceledim inanın çok şaşırdım. Bu kadar iyi güzel bir araç beklemiyordum. Standart özellikleri çok çok fazla full paketinden en önemli farkı cam tavan sunroof fiyat olarak da 49.250 TL dediler. Ama araç tasarım olarak çok hoşuma gittibilgisayarhocam' Alıntı:En önemli bilgiyi vermemişsiniz. kaç lira bütçe ayırdınız? ben fiyat/performans bakımından en ideal olanı söyleyeyim, yoksa bu liste 5.20D 'ye kadar uzar.
Yeni i30 style dizel otomatik. (5 yıl garanti) (opelin easytronic, toyotanın multimode şanzımanına yaklaşmayın)
otomatiği yok öğretmenim.iceman1982' Alıntı:Limitini biraz daha yükseltebilirsen yeni astra hb dizel süper araba tavsiye ederim
illa sıfır olacak diye bir takıntım yok zaten bütçem de ortada..bilgisayarhocam' Alıntı:otomatiği yok öğretmenim.iceman1982' Alıntı:Limitini biraz daha yükseltebilirsen yeni astra hb dizel süper araba tavsiye ederim
o fiyatlara hem dizel hem otomatik sıfır araç zor. limitleri biraz yükseltmek lazım.
sinerjique' Alıntı:citroen c-elysee nin dizel en dolusu yaklaşık 40000 TL ,araba 10 numero, şiddetle tavsiye edilir.
acer50' Alıntı:bi ara ben de çok aramıştım, doğru dürüst çalışan dizel otomatik yok, o fiyatlara en uygun opel astra dizel otomatikler 2010 model filan. tabi dizel otomatiklerde vites geçişleri hissedilir oluyor ve araba çok atak olmuyor. bence dizelden vazgeçin, lpg li honda otomatik düşünün.
NOT: tabi çok paranız varsa iyi model marka dizel otomatik bulunabilir (DSG şansıman).
yasarselim' Alıntı:acer50' Alıntı:bi ara ben de çok aramıştım, doğru dürüst çalışan dizel otomatik yok, o fiyatlara en uygun opel astra dizel otomatikler 2010 model filan. tabi dizel otomatiklerde vites geçişleri hissedilir oluyor ve araba çok atak olmuyor. bence dizelden vazgeçin, lpg li honda otomatik düşünün.
NOT: tabi çok paranız varsa iyi model marka dizel otomatik bulunabilir (DSG şansıman).
Hocam bence yanılıyorsunuz benim aracım kia ceed otomotik dizel concept, vites geçişleri öyle hissedilir değil artı müthiş atak bir araba üstelik benimkisi sw olmasına rağmen ışıklarda aynı segmentte çok araç ile kapıştım ve el salladım, 2009 model bende ki, 115 beygir 255 tork var araçta..
Araç arayan arkadaşa da kesinlikle tavsiye ederim..
ersen' Alıntı:VW Polo BulueMotuon
dün çoğu bayiyi aradım araç yok, en erken 1,5 ay sonra gelir diyorlar. 1,2 TDI motor, sınıfının en ekonomik ve performanslı arabası, start-stop ve hız sabitleyici var.
hedefim bu araç, nasipse..
hocam opel easytronic araç kullandınız mı? niye uzak duralım ?bilgisayarhocam' Alıntı:En önemli bilgiyi vermemişsiniz. kaç lira bütçe ayırdınız? ben fiyat/performans bakımından en ideal olanı söyleyeyim, yoksa bu liste 5.20D 'ye kadar uzar.
Yeni i30 style dizel otomatik. (5 yıl garanti) (opelin easytronic, toyotanın multimode şanzımanına yaklaşmayın)
asacan' Alıntı:sinerjique' Alıntı:citroen c-elysee nin dizel en dolusu yaklaşık 40000 TL ,araba 10 numero, şiddetle tavsiye edilir.
Hocam siz bu araca bindiniz mi neresi 10 numara?? Malzeme kalitesi işçilik yerlerde sürünüyor. Burnu kesik çirkin bir araba.