BNArkadaşlar c4 dizel kullanan var mı? Bende 2007 Peugeot 207 1.6 HDI Premium var. 115 bin civarında. Araçtan ve yakıtından memnunum ama artık değiştirsem mi diyorum. Uygun fiyata bulursam belki alırım diyorum. Yeni kasa c4 2011-2012 kullananlar memnun mu + ları + leri nelerdir fikir verebilirler mi? Comfort ların hdi ve e-hdi ları var farkı nedir? c4 otomatiklerinin hepsinde start stop var mı? Gerçi otomatik pek de düşünmedim ama otomatik olmayıp da e-hdi olanlar da var sanırım. Benim araç 90 Bg, 70 liklerden az yaktığını düşünüyorum kasa ağır olduğu için, c4 lerin de 115 likleri 90 lık dan az mı yakar çok mu yakar?
2. eli kötü diyenler var ama fiyatlar hiç de öyle demiyor. Ben zaten 4 sene civarı kullanırım. Bir de 2011 golfler var ama trendline ları (Boşline) bile daha yüksek km ve 5-6 bin daha pahalı. 70 80 binde doanımlı bi c4 120 binde trendline golf den daha iyi midir? Çok soru var ama kim neye cevap verirse artık
2. eli kötü diyenler var ama fiyatlar hiç de öyle demiyor. Ben zaten 4 sene civarı kullanırım. Bir de 2011 golfler var ama trendline ları (Boşline) bile daha yüksek km ve 5-6 bin daha pahalı. 70 80 binde doanımlı bi c4 120 binde trendline golf den daha iyi midir? Çok soru var ama kim neye cevap verirse artık