Merhaba arkadaşlar aşağıdaki ilandaki aracım satılıktır. İlgilenen arkadaşlara duyurulur !
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-o ... 807/detay/
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-o ... 807/detay/
selyon' Alıntı:çok yazmışın birader sıfır fiyatı oraya yazıpda nasıl kıyaslıyosunuz 3 yaşındaki arabayla enterasan yani istanbul şehir içi o değerlere ulaş benim arabayı sana vericem
:+1: katılıyorumpardus63' Alıntı:buradaki araç yorumları gerçekten çok yerinde oluyor onun için ilan yazan arkadaş her türlü yoruma açık değilse bence ilanını buraya yazmamalı kanımca
Hocam bi ara bende arabamı satarken buraya koymuştum ilanı benim arabamda farketmediğim şeyleri yazanları görünce çok şaşırmıştım (tavanda güneş yanığı lekesi varmışagd85' Alıntı::+1: katılıyorumpardus63' Alıntı:buradaki araç yorumları gerçekten çok yerinde oluyor onun için ilan yazan arkadaş her türlü yoruma açık değilse bence ilanını buraya yazmamalı kanımca
pardus63' Alıntı:buradaki araç yorumları gerçekten çok yerinde oluyor onun için ilan yazan arkadaş her türlü yoruma açık değilse bence ilanını buraya yazmamalı kanımca
şimdi hocam biraz sert üslub olmuş olabilir meslekdaşım kusura bakma ama araba şu kadar diye yakıyo diye belirtirken ilinizide belirtmeniz lazım ben ankara trafiginde şehir içi diye belirtmen lazım bence, bana göre fiyat fazladır sana göre normaldir her arabanın bir alıcı vardır kısmet işi bu fiyata belki bugun satıcan ama markanın sitesine giripde satış fiyatını ilana yazmaya gerek yok pazarlık var sıfır arabada citroenle iyi pazarlk yapılır deyip sana hayırlı satışlar diyorumgazilim' Alıntı:selyon' Alıntı:çok yazmışın birader sıfır fiyatı oraya yazıpda nasıl kıyaslıyosunuz 3 yaşındaki arabayla enterasan yani istanbul şehir içi o değerlere ulaş benim arabayı sana vericem
3 sene ile aradaki rakam farkını kıyas edersen anlarsın neden öyle yazdığımı. 3 senede 15 bin lira farkediyor. Senin için ufak rakam herhalde. Senin istanbulda hangi trafiğe girdiğin beni ilgilendirmiyor. Ben kendi kullandığımı, yol bilgisayarının bana gösterdiğini bilirim. Ankarada bunu yakıyor. Yok istanbulda bu kadar yakar orduda şu kadar il il listemi çıkaralım ?