Dizel Araç Arıyorum

Kodla Büyü

suatguzel

Aktif Üye
Merhaba zümrelerim..
Yaklaşık 2 aydır 22-23 bin lira ile 27-28 bin lira arası dizel araç arıyorum..Baya bi araç baktım. Temiz araç bulmak gerçekten çok zor. Ya gidip sıfır alacaksın ya da bi tanıdıktan falan denk gelecek..Astra, Megane, Focus, Accent, Fiesta, Fusion, C4..Baya bi araç baktım..Fiesta ve Fusion' dan vazgeçtim şimdilik arka camlar manuel olduğu için..Küçük çocuk olunca arka camların otomatik olması önem kazanıyor bizim için..Varsa bu araçlara benzer, yakın aracı olan, tanıdığında olan yazarsanız sevinirim. Usandım artık araba aramaktan ve bir an önce almam gerekiyor..

bende boyasız 50 bin km yi geçmemiş temiz 2010-2013 c 180, 45-50 bin tl arası arıyorum. Hala bulamadım :roll:

suatguzel' Alıntı:
Merhaba zümrelerim..
Yaklaşık 2 aydır 22-23 bin lira ile 27-28 bin lira arası dizel araç arıyorum..Baya bi araç baktım. Temiz araç bulmak gerçekten çok zor. Ya gidip sıfır alacaksın ya da bi tanıdıktan falan denk gelecek..Astra, Megane, Focus, Accent, Fiesta, Fusion, C4..Baya bi araç baktım..Fiesta ve Fusion' dan vazgeçtim şimdilik arka camlar manuel olduğu için..Küçük çocuk olunca arka camların otomatik olması önem kazanıyor bizim için..Varsa bu araçlara benzer, yakın aracı olan, tanıdığında olan yazarsanız sevinirim. Usandım artık araba aramaktan ve bir an önce almam gerekiyor..

valla hocam kia CEedleri önerebilirim;şöylede bi link vereyim fiyatı uygun ama kazası ne derece onu bilemem..Neticede kaporta dan kaynaklı hasarları 1-2 parça boyayı-yada tamponların boyalı olması vb.. durumalrı göz ardı etmek zorunda kalıyosunuz 2. ellerde aksi halde herşeyiyle yepyeni -az km yapmış 4 *4 lük araçların fiyatları da baya bi uçuk kaçık olabiliyor...bence ufak tefek vukuatı olan ama MOTORU-ŞANZIMANI-YÜRÜYENİ sorunsuz çok da km yapmamış araçlar daha cazip..

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-o ... 964/detay/

spider23' Alıntı:
suatguzel' Alıntı:
Merhaba zümrelerim..

valla hocam kia CEedleri önerebilirim;şöylede bi link vereyim fiyatı uygun ama kazası ne derece onu bilemem..Neticede kaporta dan kaynaklı hasarları 1-2 parça boyayı-yada tamponların boyalı olması vb.. durumalrı göz ardı etmek zorunda kalıyosunuz 2. ellerde aksi halde herşeyiyle yepyeni -az km yapmış 4 *4 lük araçların fiyatları da baya bi uçuk kaçık olabiliyor...bence ufak tefek vukuatı olan ama MOTORU-ŞANZIMANI-YÜRÜYENİ sorunsuz çok da km yapmamış araçlar daha cazip..

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-o ... 964/detay/

Evet bu araç pert..Aşağıda boyalı parçalar kısmına bakabilirsiniz hocam..Ceed' ler güzel araçlar aslında, olabilir..Ama işte bulmak lazım temiz..

Hocam araçların baz modellerini alırken dikkatli olun şirket veya kiralama şirketlerinden alıp kilometresini düşürdükten sonra tekrar satıyorlarmış. Bu en çok ford focus trend modellerinde oluyormuş

muratti32' Alıntı:
Hocam araçların baz modellerini alırken dikkatli olun şirket veya kiralama şirketlerinden alıp kilometresini düşürdükten sonra tekrar satıyorlarmış. Bu en çok ford focus trend modellerinde oluyormuş
Evet biliyorum hocam onları..Focus Trend mimli zaten o konuda :)) Daha doğrusu modellerin boş olanlarında genelde olabiliyor o durum..

fiyatı 30 35 arası yaparsan güzel dizel araçlar bulursun değilse çok aramak lazım.

30-35 arasına güzzel auris bulabilirsin. 2008-2009

Bende öncelikle kendi dizel aracımı sattım daha yeni. Sıfır almıştım, 2008 Clio III Dizel. Arkadaşların dediği gibi dizel araçlarda çok dikkatli olmak gerekiyor, çünkü mazot pompasında bir sorun oldu mu işiniz zor. İnsanlar ucuz mazot alacağım diye mazot pompasını bozabiliyor. Diğer husus ise neredeyse kazasız araç imkansız gibi. İki parça boya, el kadar boya var diyor. Siz ne kadar dikkatli kullanırsanız kullanın, vatandaşın biri gelip size çarptı mı iş bitti. Bu yüzden araç alırken bence de önemli olan önemsiz yerlerdeki boya ve değişenleri dert etmemek. Mesela motor kısmındaki, direklerdeki boya benim kafamı karıştırırken, bagaj kısmındaki boya ve değişeni çok dert etmemek gerekiyor. Bununla birlikte alırken de satarken de güven verebilmek adına eğer kazası varsa fotoğrafları mutlaka paylaşmak gerekiyor. Netice itibari ile, yeteri kadar piyasa araştırması yaptıktan sonra alabileceğim ikinci el araç bulamadım maalesef. Ya çok pahalı (sıfırından bile), yada yukarıda bahsettiğim sıkıntılar. Bu yüzden bende Ford Focus'ta karar kıldım ve Sıfır Dizel araç aldım yine. Allah kimseyi aldığı ve sattığı araç konusunda utandırmasın, Rabbim her isteyene en güzelini nasip etsin inşallah.

BBNET
Geri