Diyarbakır milli eğitim öğretmenleri resen görevlendirdi okulumuzda görev istemeyen 35 kişiye resen görev verildi.
http://www.haber3.com/sbs-oncesi-buyuk- ... 71962h.htm
http://www.haber3.com/sbs-oncesi-buyuk- ... 71962h.htm
yanlız Diyarbakır'da olması üzücüBaRBaRYaN' Alıntı:cumartesi haberlerini 4 gözle bekliyorum![]()
blue123' Alıntı:vaybe diyarbakırda demekki öğretmenler cumartesi pazar hastalancaklar
:+1:hersoy' Alıntı:tam destek. hiç bir şey yapamazlar...
biseydicemm' Alıntı:he verin gazı diyarbakıra verin gazı.siz napıosunuz arkadaşlar? ondan haber verin!
hangi değirmene su taşıyoruz?sandık zamanını beklemeye kalkarsak bizi iyice itibarsızlaştıracaklar.o zamana kadar isteyen beklesin ama bu iş klavyeden yazmakla olacak bir iş değil biz hiç bir baskı altında olmadan bazı şeyleri göze alarak harekete geçtik.siz oturup sadece forumlarda şikayet etmeye devam edinatihtelli' Alıntı:biseydicemm' Alıntı:he verin gazı diyarbakıra verin gazı.siz napıosunuz arkadaşlar? ondan haber verin!
arkadasa katılıyorum.neden diyarbakır sizce.ögretmenler üzerinde bir baskımı var acaba.bence amaç ögretmenin itibarını kurtarmak falan,sınav ücretlerinin az olması falan değil,kargaşa çıkarmak hükümeti zor durumda bırakmak.öğrenci mağdur olmuş,öğretmenlerin hakkı alınmış veya alınmamış hiç önemli değil.hükümeti beğenme,icraatlarını beğenme,sonuna kadar haklısın ama bunun yeri öğrenciyi mağdur etmek istercesine değil,olmamalı.önüne sandık gelecek orda cevabını vereceksin.lütfen birilerinin değirmenine su TAŞIMAYALIM!!!!
dobra1979' Alıntı:arkadaşlar baktım gördüm öğretmenlerimiz görev almak için birbirleriyle yarışıyor bundan sonra bende almayı düşünüyorum ama ösym de mebde değil
tayinci42' Alıntı:dobra1979' Alıntı:arkadaşlar baktım gördüm öğretmenlerimiz görev almak için birbirleriyle yarışıyor bundan sonra bende almayı düşünüyorum ama ösym de mebde değil
konyada aynen öyle.. 5 tane görevi üst üste koysalar yine alacak millet..
atihtelli' Alıntı:biseydicemm' Alıntı:he verin gazı diyarbakıra verin gazı.siz napıosunuz arkadaşlar? ondan haber verin!
arkadasa katılıyorum.neden diyarbakır sizce.ögretmenler üzerinde bir baskımı var acaba.bence amaç ögretmenin itibarını kurtarmak falan,sınav ücretlerinin az olması falan değil,kargaşa çıkarmak hükümeti zor durumda bırakmak.öğrenci mağdur olmuş,öğretmenlerin hakkı alınmış veya alınmamış hiç önemli değil.hükümeti beğenme,icraatlarını beğenme,sonuna kadar haklısın ama bunun yeri öğrenciyi mağdur etmek istercesine değil,olmamalı.önüne sandık gelecek orda cevabını vereceksin.lütfen birilerinin değirmenine su TAŞIMAYALIM!!!!