Hocam söyledim yaa belli kimseler sevmeyebilir. Demek film tarzınız değil.kaybil' Alıntı:İMDB de yüksek almış baya ilginç ben hiç beğenmedim filmi izlediğim en saçma uzaylı filmlerinden miş gibi gelmişti
hasari' Alıntı:Hocam söyledim yaa belli kimseler sevmeyebilir. Demek film tarzınız değil.kaybil' Alıntı:İMDB de yüksek almış baya ilginç ben hiç beğenmedim filmi izlediğim en saçma uzaylı filmlerinden miş gibi gelmişti![]()
Birazda oyunculuk, senaryo, makyaj, dekor ve efektlere bakmak lazım. Örneğin kullandıkları uzaylı silahlarına dikkat ettiniz mi? Birde çekilen ortam çok gerçekçiydi 9.bölge olarak geçen yer.kaybil' Alıntı:hasari' Alıntı:Hocam söyledim yaa belli kimseler sevmeyebilir. Demek film tarzınız değil.kaybil' Alıntı:İMDB de yüksek almış baya ilginç ben hiç beğenmedim filmi izlediğim en saçma uzaylı filmlerinden miş gibi gelmişti![]()
Galiba haklısın hocam yorumlar bunu gösteriyor![]()
Bende HD izledim çok hoşuma gitti ama filmin tarzını bildiğimden herkes beğenmeyebilir dedim.Greenberet83' Alıntı:İzlediğim en güzel ve farklı filmlerden birisidir benim için. Hatta hd olarak arşivimde yer alan filmlerdendir.
Bunun gibi filmler hd izlenmeli tadı bir başka oluyor o zaman.![]()
Aynen öyle bir film işte hocam.kaybil' Alıntı:Birde hep uç nokta yorumlar ya en iyi filmlerden yada en kötü filmlerden diye yorumlanmış![]()