Diski kullanabilmek için biçimlendirme gerekli diyor

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan SİRE
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

SİRE

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
Elimde içinde veriler olan flash bellek var. Aç dediğim zaman " Diski kullanabilmek için biçimlendirmek gerekli. Biçimlendirmek istiyor musunuz" diye uyarı veriyor. İçindeki veriler önemliymiş, bir hocanın flashı. Komut satırından da açılmadı.Ne yapabilirim sayın hocalarım?

Punto küçük olduğundan sorum ilgi çekmiyor olabilir mi? :)

Kesin biçimlendireceksin başka yolun yok ama biçimlendirmeden önce veri kurtarma yazılımlarıyla verilerini kurtar sonra biçimlendir.

hasari' Alıntı:
Kesin biçimlendireceksin başka yolun yok ama biçimlendirmeden önce veri kurtarma yazılımlarıyla verilerini kurtar sonra biçimlendir.
Hocam veri kurtarma programının tam sürümü yok bende, işe yaramıyor. Free olarak önerdiğiniz program var mı?

Hocam recuvada flash diskin yerini tanımıyor. Şu an tarıyor ama biliyorum ki saçma sapan şeyleri kurtaracak. :(

SİRE' Alıntı:
Hocam recuvada flash diskin yerini tanımıyor. Şu an tarıyor ama biliyorum ki saçma sapan şeyleri kurtaracak. :(
Hocam taramayı sadece flash disk için gerçekleştirin diğer bölümleri taratmayın.

hasari' Alıntı:
SİRE' Alıntı:
Hocam taramayı sadece flash disk için gerçekleştirin diğer bölümleri taratmayın.
Tamam işte Hasari hocam flash diskin yerini tanımıyor. Belirtilen yol kullanılamıyor hatası veriyor.

SİRE' Alıntı:
hasari' Alıntı:
SİRE' Alıntı:
Tamam işte Hasari hocam flash diskin yerini tanımıyor. Belirtilen yol kullanılamıyor hatası veriyor.
Programı sağ tıkla yönetici olarak çalıştır.

BBNET
Geri