boteci87 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 335 24 Ekim 2013 #1 Arkadaşlar bu hatayı alıyorum siyah ekranda. Bilgisayar açılmıyor. Format da atılmıyor. yine aynı ekrana dönüyor. sorun harddiskte. araştırdım ama kesin bir çözüm bulamadım...
Arkadaşlar bu hatayı alıyorum siyah ekranda. Bilgisayar açılmıyor. Format da atılmıyor. yine aynı ekrana dönüyor. sorun harddiskte. araştırdım ama kesin bir çözüm bulamadım...
ahmetfx Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,728 24 Ekim 2013 #2 HDD'yi başka bilgisayara takıp SMART bilgilerini kontrol edin.
boteci87 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 335 24 Ekim 2013 #3 harddiski başka bilgisyara takınca da aynı hatayı veriyor hocam
hasari Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 13,479 24 Ekim 2013 #4 O zaman yapacak bir şey yok bozulmuştur.
B bilisimci09 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 568 24 Ekim 2013 #5 sata kablosunu değiştirmeyi denedinizmi bazen kablodan kaynaklıda bu hatayı verdiği oluyor hatta çok karşılaştım
sata kablosunu değiştirmeyi denedinizmi bazen kablodan kaynaklıda bu hatayı verdiği oluyor hatta çok karşılaştım
boteci87 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 335 24 Ekim 2013 #6 Sata kablosunu da değiştirip denemiştim yani çözümü yok mu sayın hocalarım?