disk boyutunu ayarlama

Kodla Büyü

nese1982

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
mrb arkadaşlar xp yüklü pc var elimde c 40 gb d 120gb. ben bunları 60 100 şeklinde nasıl yaparım en kolay yolla tş

hocam galiba format atarak disk boyutunu degiştirebiliyorsun.. c ve d de ne varsa gidecek bana göre başka bir secenek bilmiyorum. bilen arkadaslar da yazarsalar bizde öğrenmiş oluruz

hocam win7 olsa olurdu ama xp de öle bişe yok ekstra programlar kullanman gerekli onlardada sıkıntı yaşayabilirsin önemli bişey varsa c de en iyisi yeniden kur xp yi o zaman olur.

win 7 kuruyorum. kurulurken ayarlama yapabileceğim pencere açılmadı. kuruldukdan sonra yapabilirim umarım

Yaparsın defalarca yaptığım bir işlem program şu.
Acronis Disk Director Suite

hocam veri kaybı falan olmuyor öyle degilmi arkadasında dedigi gibi c doldugu zaman d den boyut alabiliyorsun....?

mutlu112' Alıntı:
hocam veri kaybı falan olmuyor öyle degilmi arkadasında dedigi gibi c doldugu zaman d den boyut alabiliyorsun....?
Evet veri kaybı yok eğer bölümü silersen olur ama genişletme ve daraltmalarda olmuyor.

evt hocam programı buldum inceliyorum şimdi gercektende farkında olmadıgmız bir çok disk işlemlerini gercekleştirebiliyormuş. bu konuyu açan arkadasımın işinide görecektir tsk hasari

hocam c de birimi genişlet aktif değildi ama
minitool partition diye program var super ve çok basit tavsiye ederim denedim. hiç bişey silinmedi

herhangi bir işletim sistemine ihtiyacınız yok .
hirens ile boot edin disk director ile istediğiniz gibi , veri kaybı yaşamadan bölebilirsiniz.

BBNET
Geri