http://www.ogretmenler.biz/haber/dincerden-ogretmenlere-siddete-sert-aciklama-794.html
Neredesiniz Sayın Bakanım.... :?:
spider23' Alıntı:"doktorlardan biraz olsun ders alması gereken öğretmenlerdir. ben her zaman söylüyorum, türkiye'nin zeki çocukları öğretmen olmadığı sürece bu ülke asla süper güç olmaz. bak işte doktorların zeka seviyesi daha fazla olduğu için sorgulama ve adalet duygusu daha gelişmiş. problem çözme becerileri yüksek. bunların hiçbirisi maalesef öğretmenlerde yok. iki gün içinde bi doktor bi öğretmen katledildi. doktorlar duruma isyan ederken, öğretmenlerin öğretmen öldürüldüğünden haberi bile yok...."
yukarıda ki yorumu bir siteden aldım toplumun -vatandaşların öğretmenlere bakış açısı ve ne yazık ki bu yorum bana doğru geldi...
spider23' Alıntı:"doktorlardan biraz olsun ders alması gereken öğretmenlerdir. ben her zaman söylüyorum, türkiye'nin zeki çocukları öğretmen olmadığı sürece bu ülke asla süper güç olmaz. bak işte doktorların zeka seviyesi daha fazla olduğu için sorgulama ve adalet duygusu daha gelişmiş. problem çözme becerileri yüksek. bunların hiçbirisi maalesef öğretmenlerde yok. iki gün içinde bi doktor bi öğretmen katledildi. doktorlar duruma isyan ederken, öğretmenlerin öğretmen öldürüldüğünden haberi bile yok...."
yukarıda ki yorumu bir siteden aldım toplumun -vatandaşların öğretmenlere bakış açısı ve ne yazık ki bu yorum bana doğru geldi...
osiris' Alıntı:spider23' Alıntı:"doktorlardan biraz olsun ders alması gereken öğretmenlerdir. ben her zaman söylüyorum, türkiye'nin zeki çocukları öğretmen olmadığı sürece bu ülke asla süper güç olmaz. bak işte doktorların zeka seviyesi daha fazla olduğu için sorgulama ve adalet duygusu daha gelişmiş. problem çözme becerileri yüksek. bunların hiçbirisi maalesef öğretmenlerde yok. iki gün içinde bi doktor bi öğretmen katledildi. doktorlar duruma isyan ederken, öğretmenlerin öğretmen öldürüldüğünden haberi bile yok...."
TAMAMEN KATILIYORUM!
Buzkırıcı' Alıntı:bir keresinde 8.sınıf öğrencisi benim 3.sınıf öğrencimi tekmeliyor gittim yanına çocuğu sertçe ittim fazla itmişim 3 metre gitti düştü 2 düğme koptu malum bunlar laz sinirli ağabeyini okula getirtti benim yakayı toplamaya çalıştı.Bu arada okul müdürü yandan eve kaçtı tüm öğretmenler pencereden sadece beni seyretti.İşte zavallı öğretmenlerin hali
Ben öğretmenler odasında söylememe rağmen himsenin umurunda olmadı. Size katılıyorum.yalandünya' Alıntı:osiris' Alıntı:spider23' Alıntı:"doktorlardan biraz olsun ders alması gereken öğretmenlerdir. ben her zaman söylüyorum, türkiye'nin zeki çocukları öğretmen olmadığı sürece bu ülke asla süper güç olmaz. bak işte doktorların zeka seviyesi daha fazla olduğu için sorgulama ve adalet duygusu daha gelişmiş. problem çözme becerileri yüksek. bunların hiçbirisi maalesef öğretmenlerde yok. iki gün içinde bi doktor bi öğretmen katledildi. doktorlar duruma isyan ederken, öğretmenlerin öğretmen öldürüldüğünden haberi bile yok...."
TAMAMEN KATILIYORUM!
Aynen :+1:
aynı haberi büyük gazetelerde veya memurlar.net'te de görmek istiyoruz ki bakanın dikkatini çekebilsin.egeman84' Alıntı:http://www.ogretmenler.biz/haber/dincerden-ogretmenlere-siddete-sert-aciklama-794.html
Sendikalara ne kadar suç bulmak doğru bilmiyorum ama haklısınız. Öncü olmuyor kimse. Bir doktor öldürüldüğü zaman tüm ülkede hastahanelerde protesto için yakalarına siyah kurdele kapılarına arkadaşlarını anmak için(haklı olarak) resmini asıyorlar. yanınada doktor dövmek artık cok kolay hatta öldürebilirsiniz bile yazıyorlar. Bizim camiada ise sadece seyredip vah vah diyorlar. Hatta son zamanlarda o da denmemeye başlandı.siyanur86' Alıntı:öğretmenleri örgütleyen birşey yok bence. hangi öğretmene sorsam eylem yapılmalı bişeyler yapılmalı diyor ama sendikalarda iş yok.