Kör sağır ve dilsiz çölde giderlerken sağır ölmüş. Dilsiz olan köre sağırın öldüğünü nasıl anlatır?
netame' Alıntı:körün elini sağırın kalbine görütürür, temas yoluyla anlatır yani, cevap googleda mevcut
cevabı aradığınız yerlerde soru sizinki gibi mi sorulmuştu hocam? bu soruya göre söylediğim mantıklıysa doğru cevap olabilir, sağlamasını mı yapalım napalımhakanotuken' Alıntı:netame' Alıntı:körün elini sağırın kalbine görütürür, temas yoluyla anlatır yani, cevap googleda mevcut
cevap bu değil google den de baktım
netame' Alıntı:körün elini sağırın kalbine görütürür, temas yoluyla anlatır yani, cevap googleda mevcut
yani iki kişi var zatenhakanotuken' Alıntı:Kör sağır ve dilsiz çölde giderlerken sağır ölmüş. Dilsiz olan köre sağırın öldüğünü nasıl anlatır?
katılıyorum 3 ayrı hayati özrü bulunan 3 insan ne işi var çölde aşk desem 3'ü ne arıyor sakıncalı bir soru..meb yasaklamalıomd' Alıntı:Manyak mı bu arkadaşlar ne işleri var çöldeOtursunlar evlerinde işte.
uhaha:
Bencedeherohamster' Alıntı:katılıyorum 3 ayrı hayati özrü bulunan 3 insan ne işi var çölde aşk desem 3'ü ne arıyor sakıncalı bir soru..meb yasaklamalıomd' Alıntı:Manyak mı bu arkadaşlar ne işleri var çöldeOtursunlar evlerinde işte.
uhaha:
sağırın neden öldüğü anlaşıldı desenizeejdeharr' Alıntı:bu üçlüye sonradan kutup ayısı da katılıyor mu? bi ip ucu versen![]()
herohamster' Alıntı:katılıyorum 3 ayrı hayati özrü bulunan 3 insan ne işi var çölde aşk desem 3'ü ne arıyor sakıncalı bir soru..meb yasaklamalıomd' Alıntı:Manyak mı bu arkadaşlar ne işleri var çöldeOtursunlar evlerinde işte.
uhaha: