Dijital tasarim egitiminde teknoloji işbirliği protokolu

Kodla Büyü
Bana da tebliğ edildi okul tarafından bugün.
1 temmuza kadar da iletişim bilgilerimizi istiyorlar.
Bu konu hakkında başka bilgisi olan var mı?

inşallah verimli olur
bugun banada geldi yazı 2013-2014 öğretim yılında yarısmalar duzenlenecekmiş öğretmen ve öğrencileri teşvik edecekmişim :) bzim okul yeni dönüştü meslek lisesine daha meslek öğrencimiz yok ki :)

bizim okula da dün gelmiş yazı. protokolün içeriğinde, eğitmenlere eğitim gibi şeylerden bahsediliyor. eğer iyi eğitmenlerden autocad, maya, 3d max eğitimleri alacaksak güzel olur :)

0212 337 6691 nolu Autodesk çağrı merkezini aradım az önce, telefondaki görevli bu protokolün tüm mesleki teknik eğitim merkezlerinde zorunlu olduğunu belirtti. Protokolde de yazan www.autodesk.com/academic adresinden okul adına bir hesap açılması gerektiğini ve bu adrese bir aktivasyon kodu gönderileceğini belirtti. tabi bu arada açılan hesabın uzmanlarımız tarafından değerlendirileceği gibi bir şeyden bahsetti. --sanırım yazılımların okul dışında başkaları tarafından indirilmesini önlemek için--
Ayrıca protokolde de belirtilen tarihe kadar en az bir autodesk ürününü indirilip okul bilgisayarına kurulması gerektiğini belirtti.

sanırım grafik animasyon dersinde bu protokolü uygulayacağız.

Grafik ve Animasyon dersine Flash için 3 boyutlu modeller oluşturmakta kullanılabilir haklısınız. Ama haftada 5 saat verdiğimiz halde mevcut modülleri zaman yetmedi ve bitiremedik. Buna nasıl zaman ayırılır bilemiyorum.

yazı bize de geldi ancak nedir ne değildir tam olarak bilmiyorum. ben de telefonla konuşmayı düşünüyordum. kendi öğrencilerim adına söyleyim, onlar için çok ağır olur. normal dersi bile tam manasıyla anlatamıyorum ki...

BBNET
Geri