Arkadaşlar merhaba. Lafı uzatmandan sorumu sorayım. Turizm lisesinde bilgisayar öğretmeni olarak çalışıyorum. Derslerimin tamamı seçmeli. Bu sene malum ders saatimiz düşürülünce normla ilgili sıkıntı yaşadım. BTY dersi 12 saatte kaldı. İdarede çözüm olarak 4 saat dijital tasarım dersi verdi bana. Ancak norm güncellemesi yapılırken benim girdiğim 4 saatlik dijital tasarım dersi meslekçilerin (konaklama ve seyehat hizmetleri) normuna yazıldı. Fiilen 16 saat derse giriyorum (12 saat BTY, 4 saat dijital tasarım) ancak norm güncellemesinde mebbiste 12 saat gözüküyor. Müdür yardımcısı bu dersin benim normuma yazılamadığını söyledi. Ben hata olduğunu düşünüyorum. Özellikle idareci arkadaşlar ve böyle bir sorun yaşayan arkadaşlar acil yardımcı olabilirse çok sevinirim.
Eklerde kırmızı kutu içerisindeki dersler konaklama ve seyahat hizmletleri alanına ait seçmeli meslek dersleri ve bizim alanımızla alakalı. Diğer ekte yeşil kutu içerisindeki ibare tam da bunu kapsıyor diye düşünüyorum.
Eklerde kırmızı kutu içerisindeki dersler konaklama ve seyahat hizmletleri alanına ait seçmeli meslek dersleri ve bizim alanımızla alakalı. Diğer ekte yeşil kutu içerisindeki ibare tam da bunu kapsıyor diye düşünüyorum.