Emeğinize, elinize sağlık hocam. Kullanacaklar için çok iyi bir şey.
Birkaç önerim olacak olurda geliştirirseniz diye
Duyuru kısmındaki yer alacak olan metin uzun olursa otomatikman yazıyı küçültecek ya da elle küçültme seçeneği eklenebilir.
Kayan duyuru ve de duyuru kısmında geçiş süreleri ve renk gibi şeylerin elle belirlenebilir olması daha işlevsel olabilir.
Hava durumu, doğum günü gibi bu kısımlar elle değiştirilebilir olsa o kısımları farklı olarak kullanabilirler, mesela en çok kitap okuyan, haftanın sınıfı, haftanın öğrencisi gibisinden.
Ders programları kısmını 3-4 sınıf ekleyip rasgele program ekledim ama çalıştıramadım da burasını hem ders programları hem de yazılı haftasında yazılı tarihlerini senin seçtiğini görüntüleyecek şekilde esnek olarak hazırlanabilir diye düşündüm.
Nöbet Alanları Düzenle kısmında nöbet yerlerinin düzenlendiği gibi nöbetçi öğretmenlerde bir listeye eklense kullanıcı nöbet yerlerinde direk öğretmen ismini seçse daha iyi olabilir. Nöbet yerlerini döndürme var bu güzel ama bazı okullarda çoğu öğretmen çift nöbet tutuyor ve günler sabit olmuyor ondan açılır listeden öğretmen seçmeli olabilir diye düşündüm.
Birde F11 ile tam ekran yapınca kenarlarda kaydırma çubukları çıkıyor kendi kendine kayboluyor tekrar çıkıyor. Çıktığında ise alttaki kayan duyuru kısmı net görülmüyor. Bu benim denediğim ekranla alakalı da olabilir, benlik değil genel bir durumsa bunu da paylaşmak isterim.
Biraz karıştırdım düşüncelerimi paylaşmak istedim. tekrardan teşekkür ederim.
Ekleme:
Ders programında saatleri düzenlemediğim için göstermiyormuş sorun buymuş düzeltince çözüldü.
Birde ders saati görseli eklenebilir ya video duyuru kısmına ya da nöbet kısmına. Video duyuruya resim eklenirse varsayılan bir yaniye görüntülenmesi sağlanabilir ya da elle süre yazılması sağlanabilir.