m.arslan Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 445 10 Nisan 2012 #1 arkadaşlar siteme galery eklemek için program arıyordum bedava full bir program buldum paylaşmak istedim üstelik türkçe desteği var bir güzel tarafıda fotoğrafları yeniden boyutlandırma düzenleme ve adlandırma bölümü mevcut . Ekli dosyalar MobaPhoto_v1.42_setup.rar MobaPhoto_v1.42_setup.rar 2 MB · Görüntüleme: 273
arkadaşlar siteme galery eklemek için program arıyordum bedava full bir program buldum paylaşmak istedim üstelik türkçe desteği var bir güzel tarafıda fotoğrafları yeniden boyutlandırma düzenleme ve adlandırma bölümü mevcut .
hgx2 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 871 10 Nisan 2012 #5 güzelmiş hocam, basit ve işlevsel, teşekkürler
N nilayse Aktif Üye Mesajlar 222 10 Nisan 2012 #9 Teşekkür ederiz hocam, türkçe desteğinin olması da bi avantaj.
hll_bilisim Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 919 10 Nisan 2012 #12 teşekkürler hocam... albümde fotoğrafın üstünü tıklayınca resmi büyük gösterme de olsa daha güzel olurmuş ama
teşekkürler hocam... albümde fotoğrafın üstünü tıklayınca resmi büyük gösterme de olsa daha güzel olurmuş ama
m.arslan Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 445 10 Nisan 2012 #14 o özellik var zaten hocam resim üzerine tıklarsanız resmin büyüdüğünü görürsünüz.
Çapanoğlu66 Aktif Üye Mesajlar 218 10 Nisan 2012 #17 Teşekkürler deneyelim bakalaım belki kullandığımızdan daha iyidir