devletle şaka olmaz

Kodla Büyü
İnsan üzülmek istiyor ama, komünist kızıl ordunun yıldızı önünde çekilmiş fotoğraflarını görünce çok farklı duygular oluyor insan da. Hem bu dünyayı hem de öbür dünyayı kaybettiler, yazık. keşke aileleri onlara Allah'ı anlatsaydı, imandan bahsetseydi, Dünyada neden yaşadığını söyleyip, inanç aşılasaydı, simdi ağlamak bir şey ifade etmiyor maalesef. Geri dönüp güzel işler ile de uğraşamazlar artık. Düşündükleri gibi ölmek ile her şeyin bitmiş olmasını dileyecekler ama öyle de olmayacak tabi. Başka bir açıdan bakacak olursak, eğer öldürülmeselerdi, inanan insanların canlarına kıyacaklardı masum insanların can ve mal güvenliğini tehdit edeceklerdi, ölümleri nefsi müdafaa olmuş. inşallah: Tüm yurttaşlarımız en yakın zamanda doğru yolu bulurlar. Kimse dış mihraklara inanmayıp kendilerini telef ettirmez, herkes vatana millete yararlı işler ile uğraşır...

yozgatlıyım ve milliyetçi bir aileden geliyorum. izlerken önce gülümsedim biraz sevindim

sonra roket atarla öldürülmüş asker geldi aklıma bi doğulu doktor face de paylaşmışa
yada docka mı diyolar büyük mermilerle yüzünden vurulmuş çavuş falan
dağa üniversitesini bırakıp giden bile şehirdeki yönlendirenlerin oyununa kanmış dağda yananların çoğu eli kanlı ama kimisi de kaçacak yeri olmayan safça orda kalan çocuklar..

hepsini doğuran ana.. yıllarca bu işin bitmesi için dağdakilerin hepsi ölmeli ! diye bağırdım hemde muşta çalışırken
ama sakin düşününce ...
ne diyor geçen haftaki kamyoncu : doğalgaz yüklü tırımı kaçırmaya çalışanlar doğuluya hiç benzemiyor istanbul türkçesi konuşuyordu... açık

bu işin bitmesi için bundan nemalanan yöneticilerin Allah cezasını tez elden versin. sonra askere polise kanuna aykırı dağdakilern alayı cezasını çeksin!!

BBNET
Geri