dyk
goktuhanba' Alıntı:E Kurs modülüne idareci olarak baktım.
BT için 5,6,7,8.sınıflarda açılabiliyor.
Ders saati olarak 2-6 ders saati açılabiliyor.
Açabilmek için öğrenci bulmamız gerekiyor. Çünkü 5,6,7.sınıftaki bir öğrenci en fazla 3 dersten kurs alabiliyor.
Effective61' Alıntı:goktuhanba' Alıntı:E Kurs modülüne idareci olarak baktım.
Açabilmek için öğrenci bulmamız gerekiyor. Çünkü 5,6,7.sınıftaki bir öğrenci en fazla 3 dersten kurs alabiliyor.
Mesela herhangi bir sınıf seviyesinde 15 veya 20 kişilik öğrenci grubu bulsak, bu gruba günde 2 saatten 5 gün haftaiçi kurs açılabilir mi ?
Su anda sadece kurs merkezi müdürlerine açık.kurs merkezi müdürleri açılacak dersleri tanımlıyorlardı.öğretmenler tanımlanan derslere başvuruyu 14.09.2015 tarihinden itibaren başvuru yapacaklar.ronn' Alıntı:başvuruyu modülden mi yapacak öğretmenler sadece idarecilere mi açık yoksa e kurs modülü
10 saat diye bir sınır yoktu hocam. Okul + kurs toplam 40 saate kadar açılabiliyordu.aynenbadi' Alıntı:geçen sene hafta da en fazla 10 saat açılıyordu, bu sene kaç saat açabiliyoruz aceba?
yok hocam vardı! hatta bu sene de haftada en fazla 8 saat denildicompteach06' Alıntı:10 saat diye bir sınır yoktu hocam. Okul + kurs toplam 40 saate kadar açılabiliyordu.aynenbadi' Alıntı:geçen sene hafta da en fazla 10 saat açılıyordu, bu sene kaç saat açabiliyoruz aceba?
malesef kesin hocam.kılavuzda yazıyor.teog branşları dururken bilişimi seçtirmez veliler.ernestososa' Alıntı:3 ders olayı kesinse bize sıra gelmez
6 saat nerede yazıyor hocam.kaynak olarak elimizzde kalsıngoktuhanba' Alıntı:Effective61' Alıntı:goktuhanba' Alıntı:E Kurs modülüne idareci olarak baktım.
Mesela herhangi bir sınıf seviyesinde 15 veya 20 kişilik öğrenci grubu bulsak, bu gruba günde 2 saatten 5 gün haftaiçi kurs açılabilir mi ?
Bir gruba en fazla 6 saat ders acilabiliyor
delphe01' Alıntı:6 saat nerede yazıyor hocam.kaynak olarak elimizzde kalsın