destek olur musunuz?

Kodla Büyü

yesimk06

Süper Üye
Süper Üye
Özür grubu yer değiştirme kılavuz taslağı yayınlandı.
Kılavuzda önceki kılavuzlardan farklı olarak büyükşehir merkez ilçeleri arasında tayin isteyecekler sadece eşinin çalıştığı ilçeye tayin isteyebilecek ikametinin bulunduğu ilçeye tayin isteyemeyecek. Bu mağduriyeti gidermek adına katılım modülüne görüş bildirir misiniz?
Benim yazdığım metin:
Öğretmenler büyükşehir ilçeleri arasında özür grubu tayin isterken eşinin çalıştığı ilçe ile birlikte ikamet ettiği ilçeye tayin isteyebilmeli. Sadece eşinin çalıştığı ilçenin tercihlere açılması büyük mağduriyetler yaşatacaktır.

Bugüne kadar gerçekleştirilen tüm il içi tayinlerde öğretmenler Adres Kayıt Sistemine bağlı ikametinin bulunduğu ilçeye tayin isteyebiliyor ve biz öğretmenler bu sartla özür grubu tayinine başvurucağız ümidiyle bekliyorken bu şartın kılavuza dahil edilmemesi bizleri hem derinden üzecek hem de mağdur edecektir.

Özellikle İstanbul, Ankara gibi büyük şehirlerde görev yapan öğretmenler bu nedenle tayinleri gerçekleşememesi durumunda çok sıkıntı yaşayacaklardır.

Siz yetkililerden bu önemli ayrıntıyı ihmal etmeyip dikkate almalarını rica ediyoruz.

Teşekkür eder, iyi çalışmalar dilerim.

Katılım modülü linki:
http://www.meb.gov.tr/katilimmodulu/giris.php

Destekleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar

Hocam daha önce sizin dediğiniz gibi ikamet ettiğiniz yere tayin isteyebiliyorsunuz diye ben kılavuzda karşılaşmadım destek yaparken net ilgi olursa daha iyi olur bence Tabi böyle bir şey varsa güzel olur hangi yılda vardı acaba?

BBNET
Geri