A akdenizkanki Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 980 18 Ekim 2017 #2 Bir öğrenciye haftalık ders saatinin %40 kadar destek eğitim verilebilir. öğretmen ise normal ders saati+destek eğitim dersi=30 saati geçemez
Bir öğrenciye haftalık ders saatinin %40 kadar destek eğitim verilebilir. öğretmen ise normal ders saati+destek eğitim dersi=30 saati geçemez
B bas_kan Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 780 18 Ağustos 2018 #3 Meslek lisesinde full ekders alan bir öğretmen kaç saat destek odası eğitimi verebilir arkadaşlar?
B bilisimmeslek Hiperaktif Üye Hiperaktif Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 2,896 18 Ağustos 2018 #4 Full alınabilecek ücretin üstüne çıkmıyor diye biliyorum ama emin değilim.
etimesgutmtal Üye Mesajlar 8 18 Ağustos 2018 #6 Destek odası maaş karşılığı da verilir. Meslek lisesinde ful alan bir öğretmenimiz ayrıca destek odasından ücret alamaz.
Destek odası maaş karşılığı da verilir. Meslek lisesinde ful alan bir öğretmenimiz ayrıca destek odasından ücret alamaz.
B bas_kan Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 780 18 Ağustos 2018 #7 Maaş karşılığını doldurmayan meslek öğretmeni destek odasından ücret alabilir mi?