Siz 22 saat derse giriyorsanız ve BTR yok ise 8 saat destekte ders verebilirsinizbozo' Alıntı:branş öğretmeni haftada destek odası ile birlikte 30 saaten fazla derse giremez.sınıf öğretmeni 30 saat derse giriyorsa(sınıfı varsa) üstüne maksimum haftada 6 saat destek eğitim odasında görev alablir.
Fiilen 22 saat derse giriyorum hocam ozaman alabilirmiyim anlamadımbozo' Alıntı:branş öğretmeni haftada destek odası ile birlikte 30 saaten fazla derse giremez.sınıf öğretmeni 30 saat derse giriyorsa(sınıfı varsa) üstüne maksimum haftada 6 saat destek eğitim odasında görev alablir.
Müdür yardımcıları alıyor hocam bizim okulda müdür sanada verelimmi dediofkar' Alıntı:Hocam BTR 30 saat derse girdiği kabul edildiğinden size destek eğitimi vermeyebilirler
aynenbadi' Alıntı:12 saat derse giren Müdür yardımcıları veriyor mu?
Okulumuzda ikili eğitim var. Kendi mesai saatim bittiği zaman neden veremiyorumki ?gokhan_keskin55' Alıntı:destek eğitim okuldan sonra nasıl oluyor..okul saatleri içerisinde olan bir uygulama siz de o saatte btr siniz veremezsiniz...1 saat btr sayılıyor diye nöbet verilmeyen yerler var hala
lonely2134' Alıntı:Verebiliyorsunuz hocam. Mesai saatleri dışında 8 saat verebilirsiniz.
neye göre nerede yazıyor hocam mağlum lafta oluyorlonely2134' Alıntı:Verebiliyorsunuz hocam. Mesai saatleri dışında 8 saat verebilirsiniz.