Bende @cuisinier hocamın da yardımı ile yaptığım programı paylaşayım. Bizim çocuklar sınavlarda saati görmek için tahtada internetten saat açıyor. Bu da yetmez gibi tek tek hocam ne kadar kaldı deyip duruyorlar. Birine cevap veriyorsun biraz sonra diğeri soruyor. En azından tahtada istedikleri gibi kullanacakları bir program olmuş oldu. Sizin de işinize yarar umarım. Tekrar teşekkürler @cuisinier Tahtada denedikten sonra çözünürlük sorunu var mı anlayabilirim. Şu an bilgisayarda deneyebildiğim için sorun görünmüyor. İnşallah yarın tahtada da sorunsuz çalışır. Önemli açıklama : .net kaynaklı hata veriyorsa aşağıdaki linkten .net core indirip kurun.
Netcore 6 falan kurdum olmadı. Ben proje oluştururken destek verir diye 3.1 seçmiştim. Eski sürümü desteklememiş. O sebeple aşağıdan .net core 3.1 indirip kurun arkadaşlar. Ne kadar Kaldı v2 dosyası da ilki ile aynı ama bu programda normal saati gösterirken de hangi derste olduğunuzu yazılı olarak gösteriyor. İlk sürümde saati gösterirken ders bilgisi yoktu.
Saatlerin kaydını yapmadım henüz. İlerleyen zamanda inşallah saatleri değiştirip kaydetmeyi de ekleyeceğim.
dotnet.microsoft.com
Akşam ders bittikten sonra aşağıdaki gibi;
Saat 08:55 iken
Öğle arası (saat 12:55)
Hangi dersteyseniz saate göre o dersi renklendiriyor. Sadece Ders çıkış saatlerini ekledim. Teneffüsler için uğraşmadım.
v2 sürümünde saat gösterirken de ders bilgisi gösteriliyor.
Netcore 6 falan kurdum olmadı. Ben proje oluştururken destek verir diye 3.1 seçmiştim. Eski sürümü desteklememiş. O sebeple aşağıdan .net core 3.1 indirip kurun arkadaşlar. Ne kadar Kaldı v2 dosyası da ilki ile aynı ama bu programda normal saati gösterirken de hangi derste olduğunuzu yazılı olarak gösteriyor. İlk sürümde saati gösterirken ders bilgisi yoktu.
Saatlerin kaydını yapmadım henüz. İlerleyen zamanda inşallah saatleri değiştirip kaydetmeyi de ekleyeceğim.

Download .NET Core 3.1 SDK (v3.1.425) - Windows x64 Installer

Akşam ders bittikten sonra aşağıdaki gibi;
Saat 08:55 iken
Öğle arası (saat 12:55)
Hangi dersteyseniz saate göre o dersi renklendiriyor. Sadece Ders çıkış saatlerini ekledim. Teneffüsler için uğraşmadım.
v2 sürümünde saat gösterirken de ders bilgisi gösteriliyor.
Ekli dosyalar
Son düzenleme: